Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Teo, Vio, Costel și Dan Badea sunt jurați la Antena 1, într-o emisiune nouă cu momente de stand-up comedy

Teo, Vio, Costel și Dan Badea vor susține viitoarea generație de comedianți în cadrul unei noi emisiuni de umor, ce se va difuza pe Antena 1. Show-ul va avea un format similar X Factor, fiecare jurat urmând să-și ajute concurenții din echipă să pregătească cele mai bune momente de stand-up comedy.
Teo, Vio, Costel și Dan Badea

Teo, Vio, Costel și Dan Badea │ FOTO: Antena 1

Bazându-se pe succesul emisiunii iUmor, Antena 1 anunță lansarea unui nou show de comedie. Jurații vor fi, de această dată, comedianții Teo, Vio, Costel și Dan Badea, titlul emisiunii nefiind încă stabilit.

"În curând pe micile ecrane. Concurs de stand up comedy. Puteți să vă înscrieți pe casting.a1.ro. Eu, unul, abia aștept", a anunțat Costel pe pagina sa de Facebook.

Concurenții vor prezenta în cadrul emisiunii momente de stand-up, iar Teo, Vio, Costel și Dan Badea își propun să-i șlefuiască pe cei cu potențial. Potrivit Antena 1, la audiții sunt așteptați concurenți "mai mult sau mai puțin experimentați".

"N-o să venim să vă judecăm noi. Noi suntem jurații, dar concurenții nu vin ca la o judecată. Vin ca la un fel de întâlnire cu noi și vin să le dăm și niște sfaturi, să vedem un potențial, să lucrăm cu ei", a detaliat Dan Badea la Observator.

Fiecare jurat își va forma o echipă, show-ul urmând astfel un format similar X Factor. Concurenții vor încerca să-i impresioneze, însă, nu doar pe jurați, ci și pe cei din public.

"Nu știm exact titlul emisiunii, dar știm exact cum o să se desfășoare: nu o să fie exact ideea de <<Tu ești bun, tu ești prost>>, pe care o facem noi, o să fie mai mult bazat pe public. Noi o să fim un fel de antrenori", a explicat Teo.

Antena 1 anunță noua emisiune cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu

Anul trecut, Teo, Vio și Costel au participat la iUmor în calitate de invitați speciali. Prezent pentru prima oară în platoul emisiunii, Teo a susținut un moment de stand-up ancorat în realitatea românească, disecând cipurile lui Bill Gates. Delia și Bendeac au râs în hohote, în vreme ce Cheloo a zâmbit la subtilități. Costel, pe de altă parte, a ales să vorbească despre problemele sale cu vecinii, făcând abstracție de pandemie.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE