Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko

Natalia Gordienko va reprezenta Moldova la Eurovision 2021 cu piesa "Sugar". Melodia a fost lansată împreună cu un videoclip efervescent, în care Natalia și echipa sa de dansatori execută o coregrafie senzuală.
Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”

Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar” │ FOTO: Captură YouTube

"Sugar" este scrisă de vedetele pop Dimitris Kontopoulos și Philipp Kirkorov, iar versurile sunt semnate de Mikhail Gutseriyev și Sharon Vaughn, autorii mai multor texte ale unor melodii participante la Eurovision, interpretate de Jedward, Måns Zelmerlöw și Sergey Lazarev.

Videoclipul a fost filmat la Kiev, fiind regizat de Katya Tsarik. Filmarea a durat 22 de ore și au fost folosite cele mai recente și noi sisteme de filmare. Din echipă au făcut parte 50 de persoane și 8 dansatori.

Natalia Gordienko a dezvăluit melodia Moldovei pentru Eurovision 2021 la un eveniment de lansare susținut la Moscova. Artista a transmis live petrecerea pe canalul ei de YouTube.

VIDEOCLIP: "Sugar" - Natalia Gordienko

Natalia Gordienko are 33 de ani și s-a născut la Chișinău. O artist cu o fire ambițioasă, ea a participat la numeroase competiții muzicale, reușind astfel să se facă remarcată. În 2006 a câștigat un premiu important la International Arts Festival Slavianski Bazaar din Vitebsk, Belarus, iar în 2008 a primit titlul onorific de "Artist Emerit" al Moldovei.

Natalia a mai participat la Eurovision și în 2006, alături de Arsenie Todiraș, fost membru al trupei O-Zone. Cei doi au interpretat atunci piesa "Loca", finalizând competiția pe locul 20.

Moldova la Eurovision

Cel mai bun rezultat al Moldovei la Eurovision a fost poziția a treia, obținută de Sunstroke Project cu piesa "Hey Mamma", în 2017. Trupa era deja cunoscuta datorită piesei sale din 2010, "Run Away", saxofonistul Sergey Stepanov devenind un real fenomen pe internet.

Cursa către Eurovision 2021

Eurovision Song Contest 2021 va avea loc la Rotterdam. Semifinalele se vor desfășura pe Ahoy Arena pe 18 și 20 mai, Marea Finală fiind programată pe 22 mai.

Anul acesta vor participa 41 de țări, respectiv toate cele care fuseseră confirmate în 2020. Noul slogan al ediției este "Open up".

România va fi reprezentată de Roxen, cu piesa "Amnesia". Melodia vorbește despre oameni, iubire și voință și dă voce fiecărei persoane care nu a fost auzită până acum

Citește mai multe despre Natalia Gordienko
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
UB40 (cu Ali Campbell și Astro) concertează la București în iulie 2021

Trupa UB40 în formulă reunită, cu membrii fondatori Ali Campbell și Astro în componență, ajunge vara aceasta la București. Formația...

Închide