Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Creatorii South Park lansează un episod special despre vaccinul anti-COVID-19 - TRAILER

Personajele din South Park țin pasul cu pandemia și intră în noi polemici, de această dată legate de vaccinul anti-COVID-19. Creatorii serialului dedică un episod de o oră acestui subiect, un special pe care Comedy Central îl va difuza și în România.
South Park, special despre vaccinul anti-COVID

South Park, special despre vaccinul anti-COVID │ FOTO: Captură YouTube

"South ParQ Vaccination Special" va pune în context temerile legate de efectele vaccinului anti-COVID, nelipsind teoriile conspirației, cu care creatorii serialului și-au obișnuit fanii încă de la primele sezoane.

"Cetățenii din South ParQ reclamă vaccinul COVID-19. Un nou grup militant hilar încearcă să-i împiedice pe băieți să-și vaccineze profesorul", ni se trasează ideea generală în descrierea teaser-ului lansat pentru acest episod.

Ca de obicei, Cartman încearcă să profite de pe urma haosului, creat de această dată de pandemie, în vreme ce Butters, personajul cel mai credul din universul South Park, cade pradă teoriilor conspirației. Din teaser-ul lansat recent aflăm că Butters s-a alăturat unui grup numit Lil Q’Ties, ce face trimitere la QAnon, teoria conspirației de extremă dreaptă din viața reală.

"Am vrut pur și simplu să cred în ceva care să mă scoată afară din casă", spune Butters în clipul de promovare a noului special South Park.

Episodul de o oră despre vaccinarea anti-COVID va putea fi urmărit în România pe Comedy Central. "South ParQ Vaccination Special" va fi difuzat luni, 15 martie, de la 23:00.

TRAILER: South Park - Episod special despre vaccinul anti-COVID 19

Anterior acestui special, creatorii South Park au lansat un alt episod de o oră, despre pandemie, în care Cartman se bucură din plin de închiderea școlilor, iar Randy Marsh își continuă afacerea nestânjenit. "The Pandemic Special" a debutat pe Comedy Central pe 30 septembrie, deschizând cel de-al 24-lea sezon al longevivului serial animat de comedie.

Sezonul 23 al serialului South Park a fost cel mai controversat de până acum. Episodul "Band in China" a fost interzis în China, iar pe HBO Max sezonul a fost difuzat parțial, cinci episoade fiind scoase din cauza ironiilor pe seama religiei.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kim Kardashian, Gal Gadot, Robert Downey Jr., Millie Bobby Brown se numără printre vedetele ce vor urca pe scena Nickelodeon’s Kids' Choice Awards 2021

Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2021, evenimentul care celebrează artiștii preferați ai copiilor din toată lumea, va aduce anul acesta pe...

Închide