Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Smiley şi Gina Pistol au devenit părinţi; Gina a născut o fetiţă

Gina Pistol şi Smiley au devenit părinţi pe 9 martie 2021, iar Gina a născut o fetiţă la o clinică privată din Capitală. Iubitul său a fost văzut de paparazzi vizitând-o pe proaspăta mămică cu două buchete de flori. După multe emoţii şi filmări până în ultimele luni de sarcină pentru "Chefi la Cuţite", Gina şi Smiley pot petrece timp cu fetiţa lor.
Gina Pistol a nascut Smiley vlog

Gina Pistol a nascut Smiley vlog │ FOTO: Smiley

Cei doi anunţaseră în social media cu câteva zile în urmă că se apropie "cel mai frumos eveniment din viaţa lor". Smiley a povestit în ultima vreme aceste sentimente noi la diferite podcasturi, precum cel al lui Gojira la Happyfish sau la PORC TV cu Drăcea. Artistul a început pe 8 martie propriul podcast şi canal YouTube dedicat, "8, 8 şi ceva, FIX", cu invitaţi ca Bobonete, Răzvan Fodor şi rapperul DOC. În toate aceste producţii a vorbit despre emoţii, paternitate, despre ultimul an şi ce aşteaptă pentru noua etapă din viaţa sa.

Momentul special a venit pe 9 martie, când Gina Pistol a născut o fetiţă, iar cei doi au devenit părinţi.

Iată postarea lui Smiley pe Facebook:

Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranţă următoarele: "Am devenit părinţi!". Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetiţa nostra este sănătoşa, are 3,230 kg şi 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă.

Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din vieţile noastre şi ştim deja că nu ştim nimic din tot ce ne aşteaptă :)

Găsiţi mai jos imagini cu noi şi emoţiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt aşa cum le-am trăit şi cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm ca unor prieteni buni. Vă mulţumim pentru felul în care ne-aţi fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!

Prezentatoarea de la "Chefi la Cuţite" a născut la Sanador şi avea deja de câteva săptămâni pregătită geanta pentru maternitate. În filmări postare online dezvăluia că se uită periodic în geantă, verificând dacă totul e bine şi dacă a pus şi kitul pentru recoltarea celulelor stem.

Smiley a lansat piesa "Lasă inima să zbiere", alături de Killa Fonic în februarie şi poate fi văzut în noul sezon "Românii au talent", în postura de coprezentator. Smiley a sărbătorit-o pe Gina şi ziua sa de naştere în decembrie, cu un vlog romantic. Anunţul despre faptul că ei vor deveni părinţi a sosit tot într-un vlog în septembrie 2020.

Citește mai multe despre Gina PistolSmiley
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Creatorii South Park lansează un episod special despre vaccinul anti-COVID-19 - TRAILER

Personajele din South Park țin pasul cu pandemia și intră în noi polemici, de această dată legate de vaccinul anti-COVID-19....

Închide