Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Simion Caragia a venit la "Românii au talent" cu o emoționantă interpretare blues - VIDEO

Simion Caragia a creat un moment plin de sensibilitate la "Românii au talent". Tânărul de 26 de ani i-a cucerit pe jurați și a primit 4 DA. Te invităm să îl asculți.
Simion Caragia la

Simion Caragia la "Românii au talent" 2021 │ FOTO: PRO TV

Simion este originar din Republica Moldova, dar este stabilit în Timișoara de mai mulți ani. Una dintre marile sale pasiuni este muzica, motiv pentru care a venit la "Românii au talent". Tânărul pune multă emoție în piesele pe care le interpretează, reușind să transmită puternic mesajele melodiilor cântate.

Concurentul a mărturisit că și-a pierdut sora în urmă cu mai mulți ani. Evenimentul a lăsat o amprentă profundă asupra sa, iar acesta este și motivul pentru care reușește să fie atât de emotiv în interpretări. Simion consideră că poartă amintirea surorii în vocea sa, voce cu care i-a impresionat pe membrii juriului. Cu o interpretare memorabilă a piesei "Tennessee Whiskey", Simion a trecut mai departe cu 4 DA.

"Stăpânește omul vocea, are un timbru foarte plăcut, e rotund așa. Cum a intrat - exact cum ar intra titlul melodiei în paharul perfect, la momentul perfect. Cam așa a venit prestația ta. Bravo, Simion!", a comentat Andi.

Și Andra a avut cuvinte de laudă la adresa momentului muzical.

"Pentru blues trebuie să ai sensibilitate, tehnică vocală extraordinară, un timbru special și se pare că le ai pe toate. Mi-a plăcut foarte mult!"

Citește mai multe despre Alexandra DinuAndi MoisescuAndraFlorin CălinescuPavel BartosSmiley
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
MIRA lansează primul album din carieră: "Toate poveștile de pe acest material discografic mă reprezintă"

MIRA își sărbătorește ziua de naștere lansând primul ei album de studio. Discul conține 8 piese ce comprimă povești pe...

Închide