Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Evan Peters îl va portretiza pe criminalul Jeffrey Dahmer într-o nouă serie Netflix

Ryan Murphy și Ian Brennan, cunoscuți pentru "Glee" și "American Horror Story", lucrează la o nouă serie găzduită de Netflix. Producția se numește "Monster: The Jeffrey Dahmer Story", și îl are în rolul principal pe Evan Peters. Mai multe detalii în articol.
Evan Peters într-un interviu pentru W Magazine

Evan Peters într-un interviu pentru W Magazine │ FOTO: captură YouTube / W Magazine

Seria "Monster: The Jeffrey Dahmer Story" va avea 10 episoade și va fi produsă de Ryan Murphy și Ian Brennan. Din informațiile dezvăluite până acum, Carl Franklin urmează să regizeze episodul pilot, Janet Mock va scrie și regiza câteva episoade, lucrând, de asemenea, la producție alături de Murphy și Brennan.

Evan Peters, cel mai bine cunoscut pentru colaborările de lungă durată din sezoanele "American Horror Story", îl va portretiza pe unul dintre cei mai notorii criminali în serie din toate timpurile, într-un show ce își propune să spună povestea lui Dahmer din perspectiva victimelor sale.

Pe lângă Peters, serialul o are în distribuție pe Niecy Nash în rolul principal feminin - Glenda Cleveland. Nash a jucat anterior în seria "Scream Queens" din 2015, semnată tot de Murphy și Brennan, dar aici va interpreta rolul vecinei lui Dahmer, care a informat în mod repetat autoritățile cu privire la comportamentul suspect al bărbatului.

Penelope Ann Miller o va interpreta pe Joyce, mama lui Dahmer, iar Richard Jenkins îl va juca pe Lionel, tatăl lui Dahmer. Actorii Colin Ford și Shaun Brown vor avea roluri secundare în noua producție. Brown o va interpreta pe Tracy, o victimă care scapă la mustață din mâinile criminalului și îi conduce pe polițiști la apartamentul lui Dahmer pentru a-l putea aresta, în timp ce Ford va interpreta un personaj numit Chazz.

Potrivit Variety, o temă principală a seriei va fi examinarea privilegiului alb al lui Dahmer și rolul pe care rasismul l-a jucat în întârzierea de a fi acuzat de faptele comise. Seria va prezenta cel puțin 10 cazuri în care a fost reținut de poliție, dar nu a fost niciodată acuzat, permițându-i să comită 17 crime între 1978 și 1991.

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Replica unei puștoaice la "Românii au talent": "Am venit să îmi promovez piesele pe care le scriu"

Pasiunea pentru muzică se va face auzită vineri seară, la "Românii au talent". O puștoaică de 14 ani din Cluj...

Închide