Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Roxen își ia energia pentru Eurovision 2021 de la fani: "Pentru public fac asta, mă încarcă și mă ajută mult"

Roxen a mărturisit în cadrul unei emisiuni că participarea la Eurovision 2021 este împlinirea unui vis din copilărie. Artista nu simte presiune din partea publicului, ci din contră, se încarcă cu energia celor care îi sunt alături.
Roxen în emisiunea ”Vorbește Lumea”

Roxen în emisiunea ”Vorbește Lumea” │ FOTO: Captură YouTube

Roxen a fost invitată în emisiunea "Vorbește Lumea" pentru a interpreta piesa cu care va reprezenta România la Eurovision 2021, "Amnesia". Cu acest prilej, artista a stat de vorbă cu Lora despre participarea sa la acest concurs, mărturisindu-i că se bucură extrem de mult că este reprezentanta țării noastre.

Roxen: "M-am visat acolo (la Eurovision) de când eram mică"

"E foarte important (concursul Eurovision), pentru că m-am visat acolo de când eram mică. Cum am mai zis, mama era un fan foarte mare, iar asta m-a făcut să fiu în fiecare an în fața televizorului, la Eurovision. Mă gândeam cum ar fi să fiu acolo, iar acum o să fiu acolo", a declarat Roxen.

Lora a complimentat-o pe Roxen, spunându-i că este una dintre vocile sale preferate și că a fost impresionată de momentul live de la Selecția Națională Eurovision din 2020.

"A fost incredibil cât de bine ai putut să cânți live. Atât de bine, încât multă lume a avut îndoieli", i-a spus Lora.

Roxen: "După ce am lansat piesa și clipul ("Amnesia"), oamenii au reacționat atât de frumos"

La începutul lunii mai, Roxen va pleca la Rotterdam, până atunci, artista având un program încărcat cu repetiții și înregistrări. Emoțiile sunt, însă, constructive, publicul fiind pentru ea o sursă de energie, și nu un motiv de stres.

"Pentru public fac asta, mă încarcă și mă ajută mult. (...) Reacțiile sunt foarte pozitive. După ce am lansat piesa și clipul ("Amnesia"), oamenii au reacționat atât de frumos. Nu mă așteptam. Și în continuare sunt reacții foarte bune", a povestit Roxen.

Roxen a înregistrat recent un "live-on-tape", ce va fi jurizat în cazul în care pandemia nu va permite susținerea unui show live la Rotterdam. În prezent, organizatorii sunt optimiști, mizând pe un scenriu ce va permite desfășurarea evenimentului cu artiști pe scenă și public în sală.

Eurovision Song Contest 2021 va avea loc la Rotterdam. Semifinalele se vor desfășura pe Ahoy Arena pe 18 și 20 mai, Marea Finală fiind programată pe 22 mai.

Citește mai multe despre Roxen
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Iv cel Naiv a debutat în proză cu romanul "Să nu ne facem de râs în fața furnicilor"

La începutul acestei luni, Iv cel Naiv a lansat primul roman - "Să nu ne facem de râs în fața...

Închide