Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei

Concurenta de 14 ani i-a impresionat pe jurații de la "Românii au talent" cu abilitatea de a-și controla vocea. Ca urmare, Timea a mers mai departe cu 4 DA. Te invităm să urmărești momentul.
Timea Csaszar la

Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021 │ FOTO: PRO TV

Timea este originară din Moșnița Nouă și a venit la "Românii au talent" pentru a le demonstra tuturor ce calități vocale deține. Adolescenta a venit însoțită de Karina, sora sa mai mică, care și ea, la rândul ei, a avut un moment muzical.

Timea este pasionată de muzică de la o vârstă fragedă. Cânta prin casă, iar părinții săi au observat dorința de afirmare a tinerei, astfel că au înscris-o la cursuri de canto. Dragostea pentru muzică a crescut de-a lungul timpului, însă Timea s-a confruntat cu critici din partea oamenilor din jur. Colegii de școală râdeau de ea și de felul în care cântă. Adolescenta a mărturisit că fugea în baie și plângea din cauza comentariilor pe care le auzea.

Deși poate mulți ar fi renunțat la muzică dacă ar fi fost în locul ei, Timea nu s-a lăsat doborâtă de experiențele neplăcute. A urcat pe scena emisiunii de talente și a prezentat un număr muzical ce i-a cucerit pe jurați.

"Trebuie să-ți spun un lucru. Colegii tăi au fost pur și simplu răi. Ei nu înțeleg genul ăsta de muzică. E mult prea greu pentru ei. E greu pentru noi toți să cântăm. Mie mi se pare foarte greu ce ai făcut tu și te admir foarte tare. Mi-a plăcut mult de tot!", a spus Andra.

Andi s-a declarat cucerit de interpretarea Timeei:

"Am fost realmente cucerit de cum ți-a ieșit. Strașnic moment! E clar că stăpânești tehnica asta. A fost minunat! Eu cred, însă, altceva despre colegii tăi. Eu nu cred că ei sunt răi. Eu cred că ei sunt chiar foarte buni și foarte isteți. Ei și-au dat seama că dacă te laudă pe tine, tu nu o să vii la emisiunea noastră. Eu cred că ei te cunosc mai bine decât crezi tu și și-au dat seama că doar așa te pot convinge să vii la emisiune. Te ambiționează, și atunci ți-au zis că vocea e nașpa și tu ai zis: <<ei, fir-ați voi să fiți, mă duc eu acum la Românii au talent și vă arăt că iau 4 DA și ăia o să fie în extaz>>".

Citește mai multe despre Alexandra DinuAndi MoisescuAndraFlorin CălinescuPavel BartosSmiley
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Albumul "World I See" al Laurei Bretan a primit Discul de Aur înainte de lansare

Laura Bretan a lansat pe 5 martie primul material discografic din carieră, "World I See". Albumul a înregistrat un număr...

Închide