Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Iubirea s-a instalat la "Românii au Talent", un concurent i-a cântat unei fete de care s-a îndrăgostit pe Facebook

O nouă ediție a emisiunii "Românii au Talent" aduce vineri momente artistice emoționante. Un concurent îi cântă fetei de care s-a îndrăgostit după ce i-a văzut un comentariu pe Facebook, dansul fiind și el la cote ridicate.

"Românii au talent" sezonul 11 │ FOTO: PRO TV

Vineri, 12 martie, emisiunea "Românii au Talent" revine cu o nouă ediție și o serie de concurenți cu momente spectaculoase. Show-ul poate fi urmărit pe PRO TV, de la 20:30.

Momentele speciale din ediția "Românii au Talent" de vineri, 12 martie

Un tânăr urcă pe scena concursului cu visuri mari. "Planul e să vă bag în povestea mea", a declarat acesta. Momentul de dans pregătit pentru emisiune îl face pe Andi Moisescu să tragă o concluzie surprinzătoare: "finalul îl surprinde cu spatele. Din respect de sine".

Vineri urcă pe scenă și "un simplu om care vrea să facă muzică". Concurentul le propune juraților o piesă îndrăzneață, creație proprie. Verdictul e dat de Andra și Smiley, care sunt desemnați să jurizeze interpretarea.

Ceea ce la prima vedere a părut o simplă declarație de dragoste, se transformă într-una dintre cele mai sincere și neașteptate povești. Un concurent le povestește juraților că s-a îndrăgostit de o fată dintr-un alt oraș, în urma unui comentariu de pe facebook. "Ea e singurul colț de rai pe care l-am simțit vreodată", recunoaște el înainte de a-i cânta celei care i-a furat sufletul, dar pe care nu a reușit niciodată să o întâlnească față în față. Din păcate, el află în emisiune că tânăra și-a găsit dragostea în altă parte.

Chiar și în această situație, interpretarea emoționată ajunge la juriu, comentariul Andrei fiind pe măsura momentului: "Prima parte a interpretării am luat-o ca pe un zbucium din sufletul tău", .  Alexandra a reacționat și ea, catalogând momentul concurentului drept "un act de sinceritate".

În edițiile anterioare ale emisiunii "Românii au talent!", publicul și juriul au fost impresionați de povestea de viață a lui GIM, talentul muzical al gemenilor Boroș, vocea angelică a Dianei Rad, echipa de drift cu un moment desprins din "Fast and Furious"romanța emoționantă a Victoriei Roibu, care și-a împlinit visul de a cânta pe o scenă la vârsta de 87 de ani.

Citește mai multe despre AndraSmiley
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pink Floyd lansează un album cu muzică live - "Live At Knebworth 1990"

Concertul consacrat al trupei Pink Floyd din 1990 de la Knebworth va fi lansat ca album live luna viitoare. Este...

Închide