Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER

O nouă versiune a serialului "Rebelde" va fi difuzată în 2022 pe Netflix. Reboot-ul va avea acțiunea plasată în același prestigios liceu, Elite Way School, șase adolescenți pasionați de muzică urmând să fie protagoniștii.

Publicat

pe

RBD
RBD │ FOTO: Universal Music

Unul dintre cele mai populare seriale mexicane din anii 2000 revine pe micile ecrane. "Rebelde", telenovela mexicană creată de Televisa și inspirată la rândul ei de un alt serial de succes ("Rebelde Way") va fi readaptată în 2022 și preluată de Netflix.

Reboot-ul serialului "Rebelde" va avea tot 6 protagoniști, rolurile interpretate de Anahi, Dulce Maria, Maite Perroni, Christopher von Unckermann și Christian Chavez urmând să fie preluate de o nouă generație de adolescenți.

""Rebelde" se întoarce! În 2022, ne reîntoarcem la Elite Way School, unde o nouă generație de studenți speră să câștige competiția Battle of the Bands", apare într-un mesaj publicat pe contul oficial de Twitter Netflix.

TEASER: "Rebelde", generația 2022

Acțiunea va fi plasată, așadar, tot la Elite Way School, urmând să fie păstrată și povestea celor 6 liceeni rebeli care formează o trupă.

Serialul original "Rebelde" a fost difuzat în premieră de Canal de las Estrellas în 2004, ulterior fiind preluat de Univision. Actorii din rolurile principale au format îndrăgita trupă RBD, care, deși a activat doar cinci ani, a lansat în această perioadă nouă albume: "Rebelde", "Celestial", "Nuestro Amor", "Empezar Desde Cero" și "Para Olvidarte De Mi", versiunea în limba engleză a albumului "Rebelde" (Rebels) și versiunile în limba portugheză "Celestial Versao Portugues", "Nosso Amor Rebelde" și "Rebelde Edição Portugues".

Pe canalul de YouTube RBD Oficial, care a primit premiul YouTube Silver Creator Award pentru depășirea pragului de 100.000 de abonați, fanii pot urmări toare videoclipurile trupei, pentru melodii extrem de îndrăgite precum "Rebelde", "Ser o Parecer", "Nuestro Amor" sau "Salvame".

Anul trecut, RBD a revenit cu un nou single, primul după o pauză de 12 ani. Melodia "Siempre He Estado Aqui", în traducere "Am fost mereu aici", anunța că trupa fenomen, originară din Mexic, are planuri mari pentru 2021, dincolo de concertul de reunire din luna decembrie.

Trending