Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

"Românii au talent": Raisa Chiribuță a primit Golden Buzz pentru un moment de dans și gimnastică

Concurenta de 11 ani a cucerit-o pe Alexandra Dinu, care nu s-a sfiit să apese butonul Golden Buzz. Te invităm să urmărești momentul care a dus-o pe Raisa direct în semifinale.
Raisa Chiribuță la

Raisa Chiribuță la "Românii au talent" 2021 │ FOTO: PRO TV

Raisa este originară din Craiova și este pasionată de gimnastica acrobatică. Concurenta practică acest sport de cinci ani, iar munca și dorința de a face performanță s-au observat la show-ul de talente. Raisa a creat un moment remarcabil și emoționant. Jurații au fost impresionați de abilitățile concurentei, iar Alexandra Dinu a considerat că trebuie să meargă direct în semifinală.

"Nu cred că am văzut ceva la fel de bun niciodată. Nu pot să-mi imaginez cum a fost posibil așa ceva. Este incredibil! Astea sunt momentele pe care vrei să le trăiești la <<Românii au talent>>. E un fenomen, e o nebunie. Efectiv, m-a lăsat cu gura căscată", a declarat Alexandra.

Jurata a apăsat imediat butonul Golden Buzz, surprinzându-i pe colegii săi:

"Adevărul e că te lasă așa, puțin pe gânduri, știi? Ori pe gânduri, ori, pur și simplu, pleacă mâna singură către butonul auriu. Știu că și pe mine m-a surprins reacția Alexandrei, că a fost extrem de rapidă, dar, dacă stau bine să mă gândesc la ce a făcut fata asta la vârsta ei, da, e de domeniul senzaționalului. Anumiți copii sunt, efectiv, de domeniul senzaționalului", a comentat Andi Moisescu.

Citește mai multe despre Alexandra DinuAndi MoisescuAndraFlorin CălinescuPavel BartosSmiley
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Elton John ar fi înregistrat o piesă cu Metallica; Iată detalii despre colaborare

După ce a colaborat cu Ozzy Osbourne pe albumul din 2020, Elton John şi-a asociat numele cu un alt monstru...

Închide