Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Radu Preda a cântat "Grace Kelly" și i-a surprins pe jurații de la "Românii au talent"

Concurentul de 17 ani a mers mai departe cu 4 DA după ce a cântat o piesă dificilă, ce l-a scos din zona de confort. Te invităm să îl asculți.
Radu Preda la

Radu Preda la "Românii au talent" 2021 │ FOTO: PRO TV

Radu Preda este originar din Arad și este pasionat de muzică de la o vârstă fragedă. Recent a început să se gândească mai serios la acest domeniu, iar participarea la emisiunea "Românii au talent" este un pas într-o eventuală carieră muzicală.

Cu toate că muzica joacă un rol important în viața sa, Radu a mărturisit că este atras și de alte domenii precum cel educațional sau politic și ia în considerare să urmeze cursuri de Relații Internaționale. Pentru moment, însă, Radu le-a demonstrat juraților de ce a fost cucerit de muzică și a urcat pe scena de la "Românii au talent" cu o interpretare ce i-a adus 4 DA.

"Bravo, mă! Ești foarte bun! I-am zis Andrei, când am auzit ce piesă ți-ai ales să cânți: ia să vedem dacă o duce. E o piesă foarte grea. Bravo! Felicitări! Nu știu dacă vrei să-ți alegi cariera de politician sau de muzician, dar ca muzician noi te acceptăm. Ești bine!", a declarat Smiley.

Cucerită de interpretare a fost și Andra, aceasta declarând:

"E foarte talentat și se vede că-i pasionat. Are niște aptitudini vocale extraordinare".

Citește mai multe despre Alexandra DinuAndi MoisescuAndraFlorin CălinescuPavel BartosSmiley
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trent Reznor şi Atticus Ross au primit două nominalizări la premiile Oscar pentru "Soul" şi "Mank"

Trent Reznor este o adevărată forţă a naturii în domeniul muzical, iar atunci când colaborează cu Atticus Ross se lasă...

Închide