Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Replica unei puștoaice la "Românii au talent": "Am venit să îmi promovez piesele pe care le scriu"

Pasiunea pentru muzică se va face auzită vineri seară, la "Românii au talent". O puștoaică de 14 ani din Cluj va prezenta pe scenă propriile piese, în speranța că o va impresiona pe Andra.

"Românii au talent" sezonul 11 │ FOTO: PRO TV

Vineri, 26 martie, sezonul #unusiunu al emisiunii "Românii au talent" continuă cu povești de viață și apariții surprinzătoare. Toate vor avea un element comun, pe care Andi Moisescu îl va sesiza imediat: "Asta vrem să vedem... oameni pasionați".

Momentele serii la "Românii au talent", ediția din 26 martie

Un concurent de 33 ani va veni în fața juraților după o lungă așteptare: "Mă uit de la primul sezon, dar am avut curaj acum". Pasionat de cântat și aflat într-un punct al vieții în care simte că s-a regăsit, concurentul își va încerca norocul de a deveni cunoscut. "Sunt o persoană care emană căldură", va spune el înainte de a-și începe interpretarea.

Tot vineri, o puștoaică de 14 ani din Cluj va urca pe scenă cu un gând mare: "Am venit să îmi promovez piesele pe care le scriu". Tânara și-a propus să o impresioneze pe Andra, iar când va afla că și Smiley se află pe scaunul de jurat, va admite că miza este cu atât mai mare.

Fără doar și poate unele dintre cele mai puternice minute ale serii vor fi reprezentate de apariția unui concurent care vine din Spania, dar este născut în Brazilia. Povestea lui va fi una emoționantă, după ce întotdeauna s-a confruntat cu problema rasismului. "Trebuie să luptăm. Încerc să schimb puțin lumea", va spune el înainte de a-și transpune viața printr-un moment impresionant.

Concurenții care au impresionat la "Românii au talent"

În ediția anterioară ale emisiunii, Andi Moisescu a apreciat mișcările grupului Art of Robots cu un Golden Buzz. Jurații au fost impresionați și de Laura Dinu, care a adus emoție pe scenă cu o interpretare angelică, iar Body Trapeze a tăiat respirația publicului cu un număr senzual de acrobație. Spectatorii s-au ridicat în picioare pentru Dean Bowman, în vreme ce Marius Ioniță a creat un moment antrenant de step și percuție.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Povestea elefantului salvat de Cher va fi transpusă într-un documentar

Documentarul emoționant urmează să fie lansat pe serviciul de streaming Paramount + de Ziua Pământului (22 aprilie), urmând apoi să...

Închide