Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Replica unei puștoaice la "Românii au talent": "Am venit să îmi promovez piesele pe care le scriu"

Pasiunea pentru muzică se va face auzită vineri seară, la "Românii au talent". O puștoaică de 14 ani din Cluj va prezenta pe scenă propriile piese, în speranța că o va impresiona pe Andra.

Publicat

pe

"Românii au talent" sezonul 11
"Românii au talent" sezonul 11 │ FOTO: PRO TV

Vineri, 26 martie, sezonul #unusiunu al emisiunii "Românii au talent" continuă cu povești de viață și apariții surprinzătoare. Toate vor avea un element comun, pe care Andi Moisescu îl va sesiza imediat: "Asta vrem să vedem... oameni pasionați".

Momentele serii la "Românii au talent", ediția din 26 martie

Un concurent de 33 ani va veni în fața juraților după o lungă așteptare: "Mă uit de la primul sezon, dar am avut curaj acum". Pasionat de cântat și aflat într-un punct al vieții în care simte că s-a regăsit, concurentul își va încerca norocul de a deveni cunoscut. "Sunt o persoană care emană căldură", va spune el înainte de a-și începe interpretarea.

Tot vineri, o puștoaică de 14 ani din Cluj va urca pe scenă cu un gând mare: "Am venit să îmi promovez piesele pe care le scriu". Tânara și-a propus să o impresioneze pe Andra, iar când va afla că și Smiley se află pe scaunul de jurat, va admite că miza este cu atât mai mare.

Fără doar și poate unele dintre cele mai puternice minute ale serii vor fi reprezentate de apariția unui concurent care vine din Spania, dar este născut în Brazilia. Povestea lui va fi una emoționantă, după ce întotdeauna s-a confruntat cu problema rasismului. "Trebuie să luptăm. Încerc să schimb puțin lumea", va spune el înainte de a-și transpune viața printr-un moment impresionant.

Concurenții care au impresionat la "Românii au talent"

În ediția anterioară ale emisiunii, Andi Moisescu a apreciat mișcările grupului Art of Robots cu un Golden Buzz. Jurații au fost impresionați și de Laura Dinu, care a adus emoție pe scenă cu o interpretare angelică, iar Body Trapeze a tăiat respirația publicului cu un număr senzual de acrobație. Spectatorii s-au ridicat în picioare pentru Dean Bowman, în vreme ce Marius Ioniță a creat un moment antrenant de step și percuție.

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2022 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Trending