Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Omul cu Șobolani deschide seria de concerte Showroom Original x Expirat

Pe 5 martie, trupa Omul cu Șobolani va inaugura seria de concerte online Showroom Original, filmate la Expirat. Evenimentul va putea fi urmărit pe platforma Overground Showroom.

Publicat

pe

Omul cu Șobolani - OCS la BESTFEST 2013 pe 5 iulie

Overground Music readuce pe scenă unele dintre cele mai cunoscute trupe de alternativ pentru o serie de concerte filmate și găzduite de Expirat. O dată la două săptămâni, vinerea, de la ora 20:00, pe Overground Showroom, "Netflixul de concerte", va avea loc premiera unui nou concert din seria Showroom Original x Expirat. Omul cu șobolani deschide această serie, concertul trupei fiind programat pentru vineri, 5 martie, de la ora 20:00. 

Bilete pentru concertul OCS din seria Showroom Original x Expirat

Biletele la premiera online de pe 5 martie a concertului OCS – Showroom Original x Expirat se găsesc online la prețul de 29 de lei și oferă acces timp de o lună la concertul înregistrat. După achiziția biletelor, cumpărătorii vor primi un email din partea Overground Showroom cu username-ul și parola contului lor în care vor putea urmări premiera concertului OCS – Showroom Original x Expirat pe data de 5 martie de la ora 20:00.

Concertul va fi de asemenea disponibil pentru toți abonații Overground Showroom care au optat pentru un plan tarifar recurent – lunar, trimestrial sau anual.

TRAILER | OCS: Showroom Original x Expirat 2021

OCS, prescurtarea de la Omul cu șobolani – inspirat din titlul cărții lui Freud – este numele trupei formate din Dan Amariei (vocal), Nicolae Aramă (chitară), Mihnea Dobrotă (tobe) și Radu Caragea (bas), care a luat naștere în Constanța (România), în urmă cu douăzeci și doi de ani. De atunci, aceștia au ajuns departe: au cucerit scena alternativă românească, au lansat opt albume, au filmat câteva zeci de videoclipuri, au susținut sute de concerte și sunt la a treia generație de fani. În 2019, Omul cu șobolani au lansat cel mai recent album de studio – "Fabrica de păpuși" – un album actual și energic, și o reconectare la mesajul social din primii ani ai trupei.

Din seria Showroom Original x Expirat urmează să aibă premiera pe Overground Showroom concerte cu Kumm, Eyedrops, Lucia & Muse Quartet, Pinholes, Fluturi pe Asfalt, Domino, The Kryptonite Sparks, Dimitri's Bats și alții.

OVERGROUND SHOWROOM este o bibliotecă video on demand dedicată concertelor, ce propune un serviciu similar altor platforme de streaming video. Catalogul conține concerte live ale artiștilor din România, filmate full HD și cu sunet de înaltă calitate. Concertele sunt disponibile pentru streaming 24/7, iar veniturile generate de platformă vor fi direcționate către artiști.

Trending