Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

"Românii au talent": Marius Ioniță a creat un moment antrenant de step și percuție

Marius Ioniță i-a impresionat pe jurații de la "Românii au talent" cu o combinație extrem de interesantă de step și percuție. Concurentul a mers mai departe cu 4 DA. Te invităm să urmărești momentul.
Marius Ioniță la

Marius Ioniță la "Românii au talent" │ FOTO: captură "Românii au talent"

Marius are 52 de ani și este originar din Dâmbovița. Concurentul lucrează în construcții și a declarat că a plecat în străinătate pentru a câștiga mai mulți bani. După ce a ajuns în Belgia, Marius a descoperit lumea dansului și a muzicii. În timpul săptămânii lucra pe șantier, iar în weekend cânta și dansa pe stradă.

Concurentul a mărturisit că momentele sale stradale îl fac să se simtă cel mai bine. Deși nu a avut vreun profesor și a învățat totul singur, Marius a reușit să impresioneze publicul care se oprea să îi urmărească talentul. Dorința lui cea mai mare este să se dezvolte cât mai mult pe plan muzical.

Marius Ionița i-a cucerit și pe jurații de la "Românii au talent" cu mișcările de step. Prin urmare, îl vom vedea etapa următoare cu un nou moment plin de energie.

"Mi-a plăcut foarte mult, ai ținut bine ritmul. Am fost foarte atent la treaba asta. Ești foarte bun. Mi se pare foarte greu ceea ce faci", a comentat Smiley.

Deși nu face parte din juriu, și Pavel Bartoș a avut de spus cuvinte de laudă la adresa concurentului:

"Foarte mișto! Mie îmi place în primul rând bucuria ta atunci când ești pe scenă. Se vede că te simți bine. De fapt, asta e esența. Să te bucuri că ești pe scenă. Să te bucuri că faci ceea ce îți place. Iar tu asta ai făcut".

Citește mai multe despre Alexandra DinuAndi MoisescuAndraFlorin CălinescuPavel BartosSmiley
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Delia este primul artist din România care lansează un NFT, cu single-ul "Racheta"

Cei care au urmărit ştirile legate de tehnologie şi muzică în ultima lună au remarcat un cuvânt cheie care apare...

Închide