Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

"Marilyn Monroe" i-a urat "La Mulţi ani" lui Mihai Bendeac la iUmor

Sezonul 10 iUmor aduce un nou format, care implică un roast în fiecare episod, în general unul realizat de o celebritate sau figură istorică. În episodul 4 al noului sezon laitmotivul a fost ziua de naştere a lui Mihai Bendeac, lucru sărbătorit şi de invitata specială, "Marilyn Monroe". Ea a fost interpretată de actriţa Anca Dinicu şi momentul se vede în articol.
iUmor roast Marilyn Monroe Anca Dinicu

iUmor roast Marilyn Monroe Anca Dinicu │ FOTO: Antena 1

Anca Dinicu, devenită cunoscută multora prin rolul Gina Felea din sketchurile de la emisiunile lui Mihai Bendeac, a jucat-o pe Marilyn Monroe pe scena iUmor. I-a cântat "Happy Birthday" lui Mihai fix cum o făcea Marilyn lui JFK, cu toată senzualitatea aferentă. A fost şi un moment de fustă ridicată de vânt, ca în filmul "The Seven Year Itch". Nu au lipsit momentele de roast totuşi, pentru că acesta era rolul invitatei. Au fost aluzii la oate săruturile lui Mihai Bendeac de la emisiune şi la gusturile sale la femei.

Sărbătoritul zilei a fost numit "divă", "sex simbol" şi pacient fidel la cabinet de psihiatrie. Roast-ul a lovit şi în Delia, cu o explicaţie a sintagmei "BTS", în vreme ce Cheloo a fost numit "violent şi rău". Anca Dinicu a amintit şi momentul când Cheloo a strigat "medic" în timpul filmărilor iUmor când s-a simţit rău. Delia a fost comparată cu Antonia, doar că ştiind să citească notele, cu Inna, doar că fiind mai frumoasă, dar şi cu Irina Rimes, doar că mai apreciată.

Glumele au continuat, virând spre Bendeac şi faptul că a rămas holtei până acum. A fost invocat şi numele Roxana Vancea, relaţii trecute şi dragostea cu plată. Cheloo a fost numit pe final "parazit" şi "pensionar", el suportând roast-ul în mod stoic. Mihai Bendeac este născut pe 16 februarie 1983 şi a fost sărbătorit în episodul 4 iUmor sezonul 10, chiar dacă acesta fusese filmat pe 5 februarie.

În episodul trecut iUmor sezonul 10 a venit Radu Pietreanu de la Vacanţă Mare, în rolul lui Donald Trump. În acest sezon au mai apărut şi comedianţii Sorin Pârcălab şi Cosmin Natanticu cu numere de standup memorabile şi viralizare pe YouTube.

Emisiunea iUmor s-a mutat de duminică de la ora 20:00 miercuri la ora 20:30. Se vede pe Antena 1.

Citește mai multe despre ChelooDelia MatacheMihai Bendeac
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Hooverphonic vine în România în formula originală, pentru două concerte în toamna lui 2021

Hooverphonic a anunţat pe 10 martie că va veni în România în toamna lui 2021 pentru două concerte. Formaţia va...

Închide