Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

Cea de-a noua ediție "Românii au talent" va aduce publicului noi momente impresionante. O concurentă de 10 ani se întoarce pe scena concursului sperând să câștige voturile juraților, dansul va fi nou în centrul atenției, iar un tânăr își va pune sufletul pe tavă, acceptând cea mai mare provocare a vieții sale.

Publicat

pe

"Românii au talent" sezonul 11
"Românii au talent" sezonul 11 │ FOTO: PRO TV

Șase butoane aurii care au purtat concurenții direct în semifinale, zeci de DA-uri care au făcut ca visurile să devină realitate și X-uri care i-au făcut să înțeleagă că mai este nevoie de muncă. Așa arată, pe scurt, istoria primelor ediții din acest sezon. În cea de-a noua ediție, concurenți deopotrivă de ambițioși vor încerca să treacă în următoarea etapă.

Momente inedite la "Românii au talent!", pe 5 martie

Chiar dacă la prima vedere o revenire este mult mai ușoară decât o primă apariție, o tânără concurentă de 10 ani va sublinia că nu este deloc așa. "A fost o minune că am putut să vin și anul acesta. Aș spera să iau golden buzz", va spune ea înainte de a urca pe scenă. Oare o vor recunoaște jurații și vor vedea evoluția ei?

Dansul, limbajul universal al pasiunii, va fi din nou în centrul atenției. Un grup format din mai multe perechi va demonstra că iubirea, munca și dorința de a face show sunt ingredientele care stau la baza unui moment de neuitat. ”Dansul îi face pe oameni mai frumoși”, va sublinia Andi Moisescu după ce se va bucura de spectacolul de pe scenă.

O emoționantă poveste de viață va atrage atenția juraților. După 2 ani de facultate, a renunțat la studii, a plecat în Marea Britanie și a lucrat ca asistent la un spital. Întors în țară, pandemia l-a adus într-un punct al vieții extrem de dur: locuri de muncă găsite foarte greu și cu o soție fără slujbă. Cu toate acestea, pasiunea pentru muzică l-a făcut să reziste și să meargă înainte. Vineri, de la 20:30, tânărul va accepta cea mai mare provocare a vieții: va merge în fața juraților cu o interpretare în care își va pune sufletul.

În edițiile anterioare ale emisiunii "Românii au talent!", publicul și juriul au fost impresionați de povestea de viață a lui GIM, talentul muzical al gemenilor Boroș, vocea angelică a Dianei Rad, echipa de drift cu un moment desprins din "Fast and Furious"romanța emoționantă a Victoriei Roibu, care și-a împlinit visul de a cânta pe o scenă la vârsta de 87 de ani.

Comentează

Trending