Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Ionuț Orodel a susținut o interpretare de rock simfonic pe scena de la "Românii au talent"

Jurații de la "Românii au talent" au fost surprinși de vocea concurentului de 25 de ani. Ionuț a cântat piesa "Sleeping Sun" (Nightwish) și a mers mai departe cu 4 DA.
Ionuț Orodel la

Ionuț Orodel la "Românii au talent" 2021 │ FOTO: PRO TV

Ionuț a declarat că și-a descoperit talentul muzical în jurul vârstei de 10 ani. A încercat să cânte precum o soprană, iar de-a lungul timpului și-a fructificat această abilitate. În prezent, tânărul este student la Universitatea "Ovidius", la Arta Spectacolului Liric. Concurentul a mărturisit că a fost susținut de părinții săi în domeniul muzicii.

Pe scena de la "Românii au talent", Ionuț i-a surprins pe jurați cu o interpretare neașteptată. Smiley, Andra, Alexandra și Florin s-au ridicat în picioare și l-au aplaudat.

"Super surprinzător! Nu m-așteptam să iasă vocea asta. Foarte frumos! Ai o voce deosebită", a spus Smiley.

Andrei i s-a părut interesantă discrepanța dintre vocea lui Ionuț și look-ul său:

"Ionuț, e foarte interesant dacă închizi ochii și zici: Doamne, ce cântăreață de muzică clasică a venit să ne cânte. E discrepanța asta. Tu vii îmbrăcat în blugi, pare că ne cânți ceva rock. E interesant să vezi și să zici: băi, se poate așa ceva?!"

Citește mai multe despre Alexandra DinuAndi MoisescuAndraFlorin CălinescuPavel BartosSmiley
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Radu Preda a cântat "Grace Kelly" și i-a surprins pe jurații de la "Românii au talent"

Concurentul de 17 ani a mers mai departe cu 4 DA după ce a cântat o piesă dificilă, ce l-a...

Închide