Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Imagine Dragons sărbătorește un deceniu de activitate cu muzică nouă - TEASER

Imagine Dragons a încheiat perioada de pauză anunțată în 2019 și este pregătită să revină în playlisturile radiourilor. Formația a lansat o serie de teasere ce prevestesc lansarea a două noi single-uri, "Follow You" și "Cutthroat".

Publicat

pe

Imagine Dragons
Imagine Dragons │ FOTO: Captură YouTube

După un 2019 sabatic și un 2020 pandemic, trupa Imagine Dragons și-a reîncărcat bateriile și pornește din nou motoarele. Formația revine în 2021 cu muzică nouă, sărbătorind totodată un deceniu de activitate artistică în aceeași componență.

"A trecut un deceniu de când suntem împreună și am rămas în continuare cei mai buni prieteni. Sunt incredibil de mândru și de norocos să fiu într-o trupă cu voi și, da, săptămâna aceasta o luăm de la capăt", a scris vocalistul Dan Reynolds pe Twitter, mulțumindu-le astfel pentru camaraderie colegilor Wayne Sermon, Ben McKee și Daniel Platzman.

Pe pagina de Twitter a trupei Imagine Dragons au fost publicate în ultimele zile 4 teasere video, formația anunțând că urmează să lanseze single-urile "Follow You" și "Cutthroat" pe 12 martie (vineri).

Teaserele publicate de Imagine Dragons

Teaserul 1

Teaserul 2

Teaserul 3

Teaserul 4

Noile single-uri vin după o pauză de 3 ani de la apariția discului "Origins" (2018), care a urcat până pe poziția a doua în topul Billboard 200, ocupând poziția fruntașă în clasamentele Top Rock Albums și Alternative Albums.

În cei 13 ani de la debut, trupa Imagine Dragons a acumulat în palmares un premiu Grammy pentru Best Rock Performance (cu piesa "Radioactive"), trei American Music Awards și nouă Billboard Music Awards. În 2018, Imagine Dragons a înregistrat cele mai multe stream-uri pe Spotify, single-uri precum "Thunder" și "Natural" rulând în buclă în playlisturile posturilor de radio.

"Nu suntem acoperiți de tatuaje, încercând să demonstrăm ceva. Spiritul muzicii rock 'n' roll nu se regăsește în ideea de a trăi la limită, de a fi un drogat - acelea sunt doar stiluri de viață. Avem linii de chitară, tobe și bas, așa că lumea spune că suntem o trupă rock. Dar mie îmi plac piesele puternice, cu un sound mai pop. Și nu am de gând să-mi cer scuze pentru asta", declara Dan Reynolds într-un interviu pentru Billboard, în care explica de ce Imagine Dragons e "o trupă atipică".

Comentează

Trending