Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Imagine Dragons a revenit cu "Follow You" și "Cutthroat" - Lyric Videos

Imagine Dragons a revenit, iar mulți dintre fani vor avea o surpriză. Trupa a încorporat noi influențe în sound, cele două noi single-uri, "Follow You" și "Cutthroat", aflându-se la poli opuși: una pare gândită pentru radio, amintindu-ne de Maroon 5, cealaltă include infuzii din industrial rock.

Publicat

pe

Imagine Dragons
Imagine Dragons │ FOTO: Universal Music

""Follow You" este o piesă despre loialitate și iubire. A iubi pe cineva este un proces incredibil de imperfect. Nu e întotdeauna romantic sau frumos. Uneori poate fi extrem de dureros. Aja m-a învățat despre iubirea de sine și mi-a arătat ce înseamnă să accepți cu adevărat pe cineva, fără a avea vreo așteptare. A avut o răbdare incredibilă cu mine. Nu a avut nevoie de mine. M-a învățat chiar că nici eu nu aveam nevoie de ea. Dar ne iubeam, iar la sfârșitul celor 7 luni în care am fost despărțiți în urmă cu câțiva ani, am ales să ne recăsătorim și să rămânem împreună. Am cerut-o în căsătorie din nou, iar ea mi-a spus da, din nou. Nu toate relațiile funcționează așa, dar pentru noi așa a fost. Nu toată lumea are nevoie de o relație. Nu e acel final fericit - e o alegere care funcționează pentru unii. Iar eu și Aja am ales din nou asta, după ce am trăit o perioadă separați. Am scris "Follow You" după ce ne-am împăcat. Am vrut să reprezinte o iubire în termeni realiști. O iubire care nu este perfectă. Dar care rezistă", a detaliat vocalistul Dan Reynolds.

LYRIC VIDEO: Imagine Dragons - "Follow You"

""Cutthroat" e la polul opus al albumului, atât sonor, cât și tematic. Este un exorcism al compătimirii de sine. O examinare a vieții mele - constatând că sunt extrem de norocos - și încercând să scap de îndoiala de sine și de ură. Fiind recunoscător pentru tot ce am. Eliberându-mi mintea de toate lucrurile fără sens care m-au împovărat. Uciderea părții din mine care își petrece zilele plângându-se de lucruri care nu au nici un sens sau vreo  valoare reală. Descoperind că, la sfârșitul zilei, un singur Dan va prevala și este cel care mă iubește pe mine. Iubește trecutul meu. Prezentul meu. Iubește greșelile și problemele mele. Slăbiciunile mele. Boala mea. O persoană care se trezește în fiecare zi recunoscător pentru viață. Care trăiește viața pe deplin și care este prezent pentru cei pe care îi iubește", a explicat Dan.

LYRIC VIDEO: Imagine Dragons - Cutthroat

Ultimii ani au avut o încărcătură grea pentru Imagine Dragons. Membrii trupei au trecut prin multe situații triste, de la pierderea unor prieteni sau membri ai familiilor acestora, până la probleme personale. Dan Reynolds a anunțat în decembrie 2019 că își va lua ceva timp pentru a se dedica familiei și vieții personale. Iar apoi a venit pandemia. În final, această pauza s-a dovedit a fi o sursă creativă.

"A fost nevoie de o pauză și o evadare din rutină pentru a descoperi mai multa claritate și fericire", declară Dan.

Noile single-uri "Follow You" și "Cutthroat" vor fi incluse pe viitorul material discografic Imagine Dragons.

Comentează

Trending