Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Organizatorii Festivalului Glastonbury lucrează la un nou proiect concertistic - VIDEO

După ce organizatorii au confirmat recent că au depus toate actele necesare pentru a putea organiza un eveniment în spațiul în care a avut loc an de an Festivalul Glastonbury, acum aceștia au făcut public un clip cel puțin interesant, ce le dă speranță iubitorilor de muzică live. Mai multe detalii în articol.
Public concert

Publicul la concertul COMA - Orizont (2016)

Clipul misterios prezintă o cunoscută zonă a festivalului, iluminată de diferite lumini intermitente și acompaniată de sunetul distorsionat al unui bas. La sfârșitul clipului, apare hashtagul #LiveAtWorthyFarm - Worthy Farm fiind locul de desfășurare a Festivalului Glastonbury.

Teaserul a fost publicat pe contul oficial de Twitter al Festivalului Glastonbury, apoi postarea a fost distribuită și de co-organizatorul evenimentului, Emily Eavis. Informații suplimentare despre eveniment nu au fost dezvăluite încă.

Această "veste" video vine după ce Eavis a confirmat că a solicitat o licență pentru a putea organiza un concert la Worthy Farm în luna septembrie.

"Bineînțeles, încă nu avem nicio idee dacă vom putea face asta, dar am vrut să depunem actele pentru a avea o șansă. Este puțin probabil să avem vreo veste în următoarele luni, dar vă vom ține la curent", declara la acea vreme Emily Eavis.

La începutul acestui an, Festivalul Glastonbury a fost anulat pentru a doua oară consecutiv din cauza pandemiei COVID-19. În lineup-ul Glastonbury 2020 fuseseră confirmați artiști precum Taylor Swift, Kendrick Lamar, Paul McCartney, Diana Ross, Camila Cabello, Lana Del Rey, London Grammar, Pet Shop Boys, Dua Lipa, Editors, Skunk Anansie, Sinead O’Connor și Fatboy Slim. Organizatorii ar fi încercat să reconfirme muzicienii și pentru ediția din acest an.

Glastonbury - unul dintre cele mai apreciat evenimente muzicale din lume - a găzduit numeroși artiști celebri de la prima sa ediție din 1970. Dintre aceștia îi amintin pe David Bowie, Rolling Stones, Oasis, U2 sau Beyoncé. Evenimentul se desfășoară la ferma Somerset a familiei Eavis, din sud-vestul Angliei.

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rag'n'Bone Man și Pink lansează piesa "Anywhere Away From Here"

Pink și Rag'n'Bone Man au înregistrat o piesă în colaborare, intitulată "Anywhere Away From Here". Melodia va fi inclusă pe...

Închide