Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Organizatorii Festivalului Glastonbury lucrează la un nou proiect concertistic - VIDEO

După ce organizatorii au confirmat recent că au depus toate actele necesare pentru a putea organiza un eveniment în spațiul în care a avut loc an de an Festivalul Glastonbury, acum aceștia au făcut public un clip cel puțin interesant, ce le dă speranță iubitorilor de muzică live. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Public concert
Public concert

Clipul misterios prezintă o cunoscută zonă a festivalului, iluminată de diferite lumini intermitente și acompaniată de sunetul distorsionat al unui bas. La sfârșitul clipului, apare hashtagul #LiveAtWorthyFarm - Worthy Farm fiind locul de desfășurare a Festivalului Glastonbury.

Teaserul a fost publicat pe contul oficial de Twitter al Festivalului Glastonbury, apoi postarea a fost distribuită și de co-organizatorul evenimentului, Emily Eavis. Informații suplimentare despre eveniment nu au fost dezvăluite încă.

Această "veste" video vine după ce Eavis a confirmat că a solicitat o licență pentru a putea organiza un concert la Worthy Farm în luna septembrie.

"Bineînțeles, încă nu avem nicio idee dacă vom putea face asta, dar am vrut să depunem actele pentru a avea o șansă. Este puțin probabil să avem vreo veste în următoarele luni, dar vă vom ține la curent", declara la acea vreme Emily Eavis.

La începutul acestui an, Festivalul Glastonbury a fost anulat pentru a doua oară consecutiv din cauza pandemiei COVID-19. În lineup-ul Glastonbury 2020 fuseseră confirmați artiști precum Taylor Swift, Kendrick Lamar, Paul McCartney, Diana Ross, Camila Cabello, Lana Del Rey, London Grammar, Pet Shop Boys, Dua Lipa, Editors, Skunk Anansie, Sinead O’Connor și Fatboy Slim. Organizatorii ar fi încercat să reconfirme muzicienii și pentru ediția din acest an.

Glastonbury - unul dintre cele mai apreciat evenimente muzicale din lume - a găzduit numeroși artiști celebri de la prima sa ediție din 1970. Dintre aceștia îi amintin pe David Bowie, Rolling Stones, Oasis, U2 sau Beyoncé. Evenimentul se desfășoară la ferma Somerset a familiei Eavis, din sud-vestul Angliei.

Comentează

Trending