Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Garbage lansează un album nou - "No Gods No Masters"

Shirley Manson și colegii de trupă revin în atenția fanilor cu un nou material discografic. Intitulat "No Gods No Masters", albumul va fi lansat pe 11 iunie 2021. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Garbage la Arenele Romane pe 29 iunie 2019 │ FOTO: Andrei Zidaroiu / InfoMusic.ro

Anul trecut, Shirley Manson declara într-un interviu că trupa lucrează la un album ce va fi probabil lansat în 2021. Iată că Garbage s-a ținut de cuvânt și vara aceasta fanii vor auzi muzică nouă din partea trupei americane.

"No Gods No Masters" este cel de-al șaptea disc din cariera formației, lansat la cinci ani de la anteriorul "Strange Little Birds". Materialul fost produs împreună cu Billy Bush, vechiul colaborator al trupei. Garbage a schițat inițial "scheletul" albumului în timpul unei sesiuni de două săptămâni din Palm Springs, în vara anului 2018. Ulterior, membrii trupei s-au reunit în Los Angeles pentru a înregistra cele 11 melodii care alcătuiesc tracklistul albumului.

"Este al șaptea album al nostru, a cărui numerologie semnificativă a afectat ADN-ul conținutului său: cele șapte virtuți, cele șapte dureri și cele șapte păcate capitale. A fost modul nostru de a înțelege cât de al naibii de tulbure este lumea și haosul uimitor în care ne găsim. Este albumul pe care am simțit că trebuie să îl facem în acest moment", a declarat Garbage.

https://www.instagram.com/p/CNDFIuyJXJw

"No Gods No Masters" abordează teme variate, de la capitalism și dorințe, la pierderi și durere. De exemplu, single-ul "The Men Who Rule the World", este o critică adusă creșterii capitalismului, rasismului, sexismului și a misoginiei, toate vizibile în întreaga lume.

O versiune deluxe a discului include, de asemenea, coveruri ale pieselor "Starman" (David Bowie) și "Why the Night" (Bruce Springsteen feat. Screaming Eagles), precum și mai multe piese rare Garbage.

No Gods No Masters Tracklist:

  1. The Men Who Rule the World
  2. The Creeps
  3. Uncomfortably Me
  4. Wolves
  5. Waiting for God
  6. Godhead
  7. Anonymous XXX
  8. A Woman Destroyed
  9. Flipping the Bird
  10. No Gods No Masters
  11. This City Will Kill You

Trending