Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Frații Huma au adus pe scena de la "Românii au talent" o combinație de rock și clasic

Adelina și Iustin au fost simpatici și efervescenți pe scena de la "Românii au talent" cu o interpretare ce i-a trimis în etapa următoare. Te invităm să urmărești momentul concurenților.
Frații Huma la

Frații Huma la "Românii au talent" 2021 │ FOTO: PRO TV

Frații Huma locuiesc în București și se ocupă cu muzica. Copiii au moștenit talentul de la tatăl lor care cântă la chitară. Iustin este pasionat de tobe și a mărturisit că printre trupele sale preferate se numără Metallica, Foo Fighters sau Guns N'Roses.

Pe de altă parte, Adelina este atrasă de muzica clasică și studiază pianul. Partiturile lui Mozart, Beethoven și Bach sunt doar câteva dintre preferatele sale. Două instrumente diferite, dar speciale, doi frați cu ambiții demne de lăudat s-au transformat într-un show antrenant la "Românii au talent". Iustin și Adelina au interpretat împreună, iar juriul a fost cucerit de talentul celor doi.

"Adelina și Iustin...sălbăticie, măi nene. Cu regie, cu tot. Foarte bine, foarte bine! Sunteți foarte buni amândoi", a spus Smiley, sugerând că <<Huma>> e un nume foarte bun pentru o trupă.

Andra a fost impresionată de talentul celor doi având în vedere vârstele fragede:

"Ce mă impresionează cel mai tare este performanța la care ați ajuns. Zici că aveți ani de experiență pe scenă".

Alexandra Dinu a observat legătura pe care Adelina și Iustin au avut-o în timpul momentului muzical:

"Mi-a plăcut cum vă uitați unul la altul, cum vă înțelegeați din priviri".

Citește mai multe despre Alexandra DinuAndi MoisescuAndraFlorin CălinescuPavel BartosSmiley
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Adio Netflix împărţit cu prietenii? Partajarea de conturi ar putea fi interzisă în curând

Practica de a da parola la contul de Netflix prietenilor, rudelor şi altor apropiaţi e foarte răspândită la nivel global....

Închide