Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Povestea elefantului salvat de Cher va fi transpusă într-un documentar

Documentarul emoționant urmează să fie lansat pe serviciul de streaming Paramount + de Ziua Pământului (22 aprilie), urmând apoi să fie disponibil și pe Smithsonian Channel începând cu 19 mai. Mai multe detalii în articol.
Cher - Chiquitita (Spanish Version)

Cher - Chiquitita (Spanish Version)

Documentarul "Cher & The Loneliest Elephant" o urmărește pe artistă și încercările sale de a-l salva pe Kaavan, denumit "cel mai singuratic elefant din lume".  Mamiferul a petrecut mai bine de 35 de ani înlănțuit și în condiții oribile într-o grădină zoologică din Pakistan. Medicii veterinari l-au diagnosticat cu depresie, psihoză și obezitate. Suferința lui Kaavan a atras atenția activiștilor de mediu și a dus în cele din urmă la o campanie socială pentru eliberarea sa.

"Am văzut mulți oameni din întreaga lume afectați de această situație. Oamenii vor un final fericit. Oamenii nu vor să vadă animalele suferind. Și știu că și oamenii suferă, dar aceasta este o poveste care le poate înveseli viața", a declarat Cher despre documentar.

Cântăreața în vârstă de 74 de ani a făcut campanie ani de zile pentru a-l scoate pe Kaavan din grădina zoologică Marghazar din Islamabad. Împreună cu omul de afaceri american Eric Margolis și organizația Four Paws International, Cher a contribuit la plata relocării elefantului prin intermediul fundației sale caritabile, Free the Wild.

Kaavan a început o viaţă nouă într-o rezervaţie care se întinde pe 10.000 de hectare, și unde poate să interacţioneze cu alţi semeni, inclusiv cu trei femele. 

Cher nu s-a oprit doar la ajutorarea lui Kaavan. Artista a bifat și alte acțiuni caritabile în timpul pandemiei. În mai 2020, ea a lansat o versiune in limba spaniolă a piesei "Chiquitita" (ABBA) - care a avut premiera în timpul unui eveniment virtual UNICEF - și a donat încasările.

Ea a creat, de asemenea, "CherCares Pandemic Resource and Response Initiative" pentru a distribui 1 milion de dolari persoanelor nevoiașse și neglijate în timpul pandemiei. Mai mult, vara trecută, vedeta a încercat să ajute Serviciul Poștal al Statelor Unite înainte de alegerile prezidențiale, când s-a ridicat problema întârzierii buletinelor de vot.

Citește mai multe despre Cher
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rihanna va lansa o piesă nouă "în curând"

Rihanna a pregătit o surpriză pentru public. Artista le-a dat de înțeles fanilor că are o piesă nouă, pe care...

Închide