Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Delia şi Nane au colaborat din nou pe piesa "În Rai" - AUDIO

La aproape un an de la colaborarea virală "Cum Era", Delia şi Nane se reunesc pe piesa "În Rai". Noul single a debutat pe 25 martie şi este o piesă R&B cu bas puternic şi versuri despre o poveste romantică de cartier, cu un refren foarte catchy şi prietenos cu radio-ul. Poţi asculta piesa în articol.
Coperta single Nane Delia In Rai

Coperta single Nane Delia In Rai │ FOTO: Nane

Delia şi Nane au colaborat în aprilie 2020 pe piesa "Cum Era", care a strâns în ultimul an 20 de milioane de vizualizări. Are un videoclip flashy filmat în plină izolare, cu Delia purtând o mască fosforescentă şi dansând lângă şi pe un SUV într-o parcare subterană. Acela a fost primul experiment trap al Deliei, care revine la o abordare apropiată acum doar că "În Rai" este o melodie mai apropiată de R&B decât de trap. Nane cântă despre "fata sa din cartier care nu e doar de fun".

Piesa are un sound ce aminteşte de începutul anilor 2000 sau chiar de anii '90. Are ceva din pop-ul bombastic al acelor ani, cu piese suave, bas puternic şi voci jucăuşe. Cele două voci se armonizează bine pe refren, care îţi rămâne în minte şi te vei trezi fredonându-l la zile bune după ascultare. Melodia nu are videoclip, dar este deja în Trending, pe locul 21. Single-ul a fost urcat pe canalul de YouTube al lui Nane, care a promis fanilor că mai este puţin până la lansarea videoclipului oficial.

Delia a avut un început ocupat de an 2021, între colaborarea cu Taxi pe piesa "Inadaptat" şi lansarea primului său single-NFT, "Rachetă". Acesta a ajuns la o sumă licitată de 5063 de dolari, iar un NFT este o unitate de Blockchain care practic consemnează drepturile de autor asupra unei opere de artă.

Delia poate fi văzută pe Antena 1 în fiecare miercuri de la ora 20:30 în componenţa juriului iUmor, emisiune ajunsă la sezonul 10. Pe 7 februarie artista a împlinit 39 de ani, fiind sărbătorită de colegii de platou cu o surpriză specială. În 2020 Delia a lansat colaborarea cu Smiley "Ne Vedem Noi", care a strâns peste 10 milioane de vizualizări. Anul 2020 începuse pe ton heavy pentru muziciană, care a lansat prima sa piesă rock, "Aruncă-mă".

Nane a lansat în vara lui 2020 albumul "NANAlien", urmat de o serie de clipuri psihedelice animate creat de artistul vizual Cuscrew.

Citește mai multe despre Delia MatacheNane
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Românii au talent": Raisa Chiribuță a primit Golden Buzz pentru un moment de dans și gimnastică

Concurenta de 11 ani a cucerit-o pe Alexandra Dinu, care nu s-a sfiit să apese butonul Golden Buzz. Te invităm...

Închide