Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

David Dincă a adus emoție la "Românii au talent" cu piesa "Hallelujah" - VIDEO

David și-a dovedit calitățile vocale, dar și puterea de a transmite emoție cu melodia "Hallelujah". Jurații s-au ridicat în picioare și i-au oferit 4 DA. Detalii și video în articol.
David Dincă la

David Dincă la "Românii au talent" 2021 │ FOTO: PRO TV

Concurentul de 12 ani a mărturisit că a venit la "Românii au talent" din două motive. În primul rând, pentru a cânta. În al doilea rând, pentru a o întâlni pe Andra, David fiind un mare fan al artistei. Băiatul îndrăgește muzica bisericească, iar de la vârsta de șase ani cântă la biserică. A menționat că nu a luat lecții, dar învață singur sau alături de mama sa.

Deși muzica este marea sa pasiune, David a mărturisit că își dorește să devină avocat sau procuror. Pentru moment, însă, concurentul i-a cucerit pe jurați cu o interpretare emoționantă, prin care și-a arătat dragostea pentru divinitate - melodia "Hallelujah".

"Mi-au dat și lacrimile, mi s-a făcut piele de găină. Clar, ți se potrivesc aceste melodii pentru că ai o tehnică vocală extraordinară", a fost de părere Andra.

La fel de emoționată a fost și Alexandra Dinu:

"Ai o voce minunată care pe mine m-a emoționat foarte tare. Ai o voce specială!"

Andi Moisescu a fost impresionat de tehnica lui David:

"Ar putea să cânte ce vrea el, după părerea mea pentru că, dacă mie mi-a plăcut ceva în mod deosebit astăzi este că am auzit la tine o voce care părea că are 20 de ani de școală, ceea ce e imposibil că tu 12 ani îi ai toți. Foarte frumos!"

Citește mai multe despre Alexandra DinuAndi MoisescuAndraFlorin CălinescuPavel BartosSmiley
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Ai un potențial foarte mare să scrii muzică", i-a spus Smiley unei concurente la "Românii au talent"

Carla Ștefani i-a impresionat pe jurați cu interpretarea unui cântec compus de ea. Concurenta de 14 ani a mers mai...

Închide