Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Carlos Santana colaborează cu Kirk Hammett (Metallica) pentru un viitor album

Carlos Santana a dezvăluit că are planificate trei albume noi, printre care unul intitulat "Blessing and Miracles", la care a lucrat cu Kirk Hammett, chitaristul trupei Metallica. Mai multe detalii în articol.

Concert Metallica la București pe 14 august 2019 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Santana a dezvăluit aceste informații într-un interviu pentru ABC News Radio. Artistul a spus că pandemia i-a permis să lucreze la mai multe albume, având în vedere că evenimentele și concertele live sunt puse în așteptare. Muzicianul a declarat că a încercat să privească dintr-o perspectivă pozitivă această perioadă ce i-a pus la grea încercare pe artiști din întreaga lume.

"Fratele meu, Kirk Hammett, de la Metallica cântă [pe album]. Rupe!", a declarat Carlos Santana.

Santana a adăugat că muzicienii Steve Winwood și Corey Glover (vocalistul Living Color) ar putea apărea, de asemenea, pe noul album, care este 90% finalizat. Anterior, Hammett și Glover au apărut pe albumul "Give The Drummer Some" al soției lui Santana, Cindy Blackman Santana.

În ceea ce privește revenirea pe scenă, Santana a declarat că așteaptă răbdător unda verde dată de autorități. Până atunci, artistul își va încânta fanii cu muzica nouă de care se declară foarte mulțumit.

Metallica, la rândul său, ar putea pregăti un nou material. Într-un interviu acordat în vara anului trecut, membrii trupei au declarat că au sute de idei, versuri și riff-uri pentru viitoare compoziții muzicale.

Citește mai multe despre Carlos SantanaKirk HammettMetallica
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Toma Alexandru a venit la iUmor cu un număr de standup despre curieri şi livrări

Aşa cum celebritatea i-a făcut pe unii comedianţi să vorbească numai despre viaţa de familie sau viaţa la hotel, pandemia...

Închide