Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Italiencele din grupul Bello Sisters au fost la înălțime la "Românii au talent", cu un număr de acrobație

Cele trei surori i-au impresionat pe jurați cu performanța acrobatică, dar și cu frumusețea răpitoare. Bello Sisters au primit 4 DA și merg în etapa următoare. Te invităm să urmărești momentul.
Bello Sisters la

Bello Sisters la "Românii au talent" 2021 │ FOTO: PRO TV

Loren, Celine și Joline Bello au venit din Roma ca să cucerească publicul din România. Concurentele au vârste cuprinse între 14 și 23 de ani și se ocupă cu acrobația de mici. Provin dintr-o familie de artiști de circ, tatăl lor având show-uri la Cirque du Soleil.

Bello Sisters au participat anul trecut și la "America's Got Talent", numărul lor de acrobație fiind apreciat și de jurații acelui format. Tinerele nu s-au lăsat mai prejos nici la "Românii au talent". Îmbrăcate în costume roșii și strălucitoare, pline de încredere și cu o atitudine încântătoare, concurentele au impresionat cu mișcări ce sfidau legile fizicii.

"Dragelor, uitându-mă la voi și la formele pe care le-ați descris cu trupurile voastre, mă gândeam să fac o propunere către Ministerul Educației - eu fiind un tip căruia nu prea i-a plăcut geometria - cumva să introducem genul ăsta de predare. Cred că ar fi elevii numai ochi și urechi și nu ar pierde nicio figură. Mult mai interesantă metoda voastră de a descrie forme geometrice decât ce am învățat eu în clasa a cincea, a șasea", a glumit Smiley.

Andra s-a declarat hipnotizată de numărul artistic al concurentelor:

"Ne-ați făcut atenți, ne-ați conectat la momentul vostru. Am stat cu ochii pe voi. E atât de frumos când după o astfel de prestație nu-ți mai găsești cuvintele. E extraordinar! Ți-e drag să vezi femei frumoase, îmbrăcate frumos, picioare frumoase și făcând lucruri atât de spectaculoase".

Citește mai multe despre Alexandra DinuAndi MoisescuAndraFlorin CălinescuPavel BartosSmiley
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Emil Boc propune un concert-test la Cluj-Napoca, pe modelul celui cu 5000 de spectatori din Barcelona

Emil Boc propune Guvernului organizarea unui concert experiment la Cluj-Napoca, care să analizeze riscurile transmiterii virusului SARS-CoV-2 la evenimentele cu...

Închide