Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

"Românii au talent": Andi Moisescu a apreciat mișcările grupului Art of Robots cu un Golden Buzz

Numărul artistic al grupului Art of Robots i-a ridicat pe jurați în picioare și l-a făcut pe Andi Moisescu să ofere un Golden Buzz. Te invităm să urmărești momentul.
Art of Robots la

Art of Robots la "Românii au talent" 2021 │ FOTO: PRO TV

Art of Robots este un grup proaspăt înființat, format din patru tineri originari din Kârgâzstan. Concurenții au mărturisit că este pentru prima dată când dansează împreună pe o scenă, până acum antrenându-se și comunicând mai mult online. Cei patru au fost uniți de pasiunea pentru dans și scenografii artistice, ei profesând în alte domenii.

Unul dintre ei este magician, altul este vlogger și se bucură de performanța de a avea peste 1 milion de abonați pe TikTok, în timp ce ceilalți doi membri sunt pasionați de fotografie și editare foto-video. Show-ul pe care l-au adus pe scena de la "Românii au talent", mișcările robotice, iluziile optice și costumele i-au trimis direct în semifinale.

"Sunteți un grup fenomen! Eu nu am mai văzut așa ceva până acum și sunt onorată și bucuroasă că ne-ați călcat pragul, aici, la <<Românii au talent>>. Mă simt norocoasă să fiu aici în primul rând și să văd un astfel de spectacol. Mă înclin!", a declarat Andra.

Poate cel mai cucerit de moment a fost Andi Moisescu, care i-a transmis lui Smiley să apese butonul Golden Buzz din partea lui.

"Sunt de senzație! Și ceea ce e cel mai uluitor este că ei nu realizează cât de buni sunt. I-am văzut când au primit Golden Buzz-ul că nu le venea să creadă", a spus Smiley.

Citește mai multe despre Alexandra DinuAndi MoisescuAndraFlorin CălinescuPavel BartosSmiley
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Laura Dinu a adus emoție pe scena de la "Românii au talent" cu o interpretare angelică - VIDEO

Concurenta de 27 de ani a venit la "Românii au talent" pentru a descoperi dacă muzica este chemarea ei. Interpretarea...

Închide