Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Antonia şi Alex Velea au gătit la Chefi la Cuţite; Vezi ce au pregătit

După o pauză de câteva emisiuni fără invitaţi muzicali, "Chefi la Cuţite" le-a urat "bun venit" lui Alex Velea şi Antoniei. E primul cuplu de muzicieni care vine la emisiunea culinară, iar cei doi au convertit reţeta preferată a lui Alex Velea în fine cuisine. Vezi momentul din emisiune în articol.

Publicat

pe

Alex Velea Antonia Chefi la Cutite 30 martie
Alex Velea Antonia Chefi la Cutite 30 martie │ FOTO: Antena 1

Alex Velea este mare iubitor de pui cu orez, mâncarea ideală pentru a se menţine în foma de invidiat pe care o etalează de ceva vreme. În "Chefi la Cuţite", episodul de pe 30 martie Alex Velea şi Antonia au pregătit Butter Chicken. Este o reţetă de pui cu condimente, orez aromat, ierburi şi legume. Antonia a tăiat roşiile şi ceapa, iar Alex Velea a pregătit puiul în tigaie, cu ulei din belşug. Orezul a fost fiert şi aromat, iar cei doi au recunoscut că nu gătesc prea des şi că mai degrabă Antonia e "chef-ul" dintre ei doi.

Am aflat şi că a fost greu în pandemie pentru aceşti artişti, fără cântări şi fără a putea ieşi prea mult din casă. Totuşi Velea s-a simţit inspirat să compună piese noi, dari şi să... consume junk food ca pizza congelată şi pui crispy. Au fost şi aluzii la "inelul" pe care Antonia îl aşteaptă de la Alex, dar şi câteva rememorări ale momentului când s-au cunoscut cei doi în 2009, începând o relaţie în 2012.

Alex Velea s-a întâlnit în bucătăria Chefilor cu Speak, pe care îl cunoaşte de ceva vreme, ba chiar au locuit în aceeaşi casă între 2007 şi 2009. Îşi aminteau cum mâncau crenvuşti în fiecare dimineaţă şi se luptau pentru supravieţuire în fiecare zi. În aşteptarea judecatei celor 3 chefi, Scărlătescu, Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea, cuplul a făcut celebrul dans The Floss, probabil inspirat de copiii lor care joacă Fortnite sau stau pe TikTok.

Chefii au speculat că ar fi pui Tika Masala, un paprikas greşit sau alte trăznăi. Pentru o secundă se aşteptau să fie chiar un indian în culise... din Anglia. Aroma a fost puţin cam fadă, iar butter chicken-ul nu a fost destul de picant, cum ar trebui să fie unul ca la carte. Florin Dumitrescu a dat un cuţit totuşi celor doi.

Antonia a lansat în luna februarie piesa "Dinero" alături de Yoss Bones, după ce începuse anul cu track-ul "Taifun". Pe Alex Velea l-am văzut contribuit la inventarea unui nou gen muzical, trapanelele, care au început să prindă în anul 2020. Tot în 2020 s-a produs ruptura de Lino Golden şi Mario Fresh, foştii săi protejaţi.

Trending