Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Alexandra Stan a povestit despre trauma cauzată de managerul care a bătut-o: "A fost crunt. Am trecut peste, dar cu greu"

Alexandra Stan a rememorat în cadrul unui interviu televizat momentul dramatic din 2013, când a ajuns în spital după ce a fost bătută de managerul ei. Invitată în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", artista a povestit în detaliu ce s-a întâmplat între ea și fostul manager, mărturisind că ceea ce a trăit a fost "crunt".

Publicat

pe

Alexandra Stan în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”
Alexandra Stan în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” │ FOTO: Captură YouTube

Alexandra Stan a acceptat să detalieze cum s-a ajuns la incidentul traumatizant din 2013, în urma căruia a fost internată în spital. Conflictul dintre artistă și managerul Marcel Prodan a fost îndelung dezbătut în media, fiecare dintre părțile implicate oferind, însă, presei versiuni diferite ale poveștii.

În discuția cu Denise Rifai, Alexandra a explicat de ce au apărut tensiuni între ea și manager, mărturisind că tatăl ei a avut un rol important în dezvăluirea unor informații compromițătoare la adresa lui Marcel Prodan.

Alexandra Stan: "A fost un moment în care eu m-am trezit la realitate. Mi-am dat seama ce se întâmpla de fapt, cine erau oamenii ăia cu care eu lucram de 3 ani jumate"

"Am trecut prin asta și m-a marcat atât pe mine, cât și restul țării, cred. Da, a fost crunt. A fost un moment în care eu m-am trezit la realitate. Mi-am dat seama ce se întâmpla de fapt, cine erau oamenii ăia cu care eu lucram de 3 ani jumate, cine erau oamenii pe care eu îi creadeam familie, despre care eu credeam că mi-a pus Dumnezeu mâna-n cap.

Cu câteva luni înainte, tata începuse să-mi spună, pentru că el fusese tour manager-ul meu, mergea cu mine peste tot în concerte, și el mai afla chestii, de la promoteri, de la agenți, începuse să mai audă adevărul: câți bani se luau pe un concert, cine încasa de fapt. El începuse să audă tot felul de chestii de genul ăsta. Și el îmi spunea, dar pentru că eu aveam părerea asta despre tata dinainte, că a greșit, că a făcut el niște credite și n-a zis, credeam că el minte. Pentru că aveam imaginea asta despre el. Și de fapt el nu mințea, el spunea adevărul, s-a dovedit ulterior", a povestit Alexandra.

Alexandra Stan: "Marcel, cu care trăiam, practic, zi de zi, începuse să se comporte foarte urât cu mine"

Artista a început să aibă îndoieli în privința onorariului cuvenit, îngrijorarea ei dovedindu-se a fi întemeiată.

"Am fost în Austria, la un tip, Alin Soare, care se ocupa de concerte, și i-am spus. Și mi-a recunoscut și el, mi-a recunoscut multe chestii, mi-a zis unde aveau conturile, că aveau în alte țări, în offshore-uri, și că aveau bani la negru, și multe chestii. Pentru  mine, în momentul ăla a fost așa: <<Wow, stai puțin!>>. Și am început să le zic, au început multe certuri, au început tensiuni. Andrei Nemirschi s-a retras, el a zis că nu vrea să aibă parte de așa ceva, de discuții, mai ales că taică-su era în politică, și Marcel, cu care trăiam, practic, zi de zi, adică era cel mai aproape de mine, începuse să se comporte foarte urât cu mine. Începuse să mă facă întâi psihic, pentru că asta e: agresiunea asta începe întâi psihic. Îmi zicea: <<Nu ești în stare să cânți, arăți nașpa, du-te și tu la sală. Nu te uiți la tine cum arăți?>>. Agresiune de genul ăsta, verbală și psihică."

Alexandra Stan: "La repetiții a început să mă facă în toate felurile, a început să arunce cu alea pe acolo"

Incidentul de la studiul de înregistrări, în urma căruia artista s-a ales cu răni grave și vânătăi pe tot corpul, s-a petrecut cu o zi înainte de un concert.

"La un moment dat, în ziua în care s-a întâmplat, urma să avem a doua zi un concert, sâmbătă, în Palma de Mallorca. Și în ziua respectivă, atunci când s-a întâmplat, vineri, el m-a chemat să repetăm. Și la repetiții a început să mă facă în toate felurile, a început să arunce cu alea pe acolo. A fost o ieșire. Cred că și el a izbucnit, eu ulterior l-am înțeles și pe el, ca agresor, pentru că și agresorii au nevoie de ajutor, nu sunt agresori pentru că le place. Au și ei probleme mintale, că de asta și ajung să fie agresori, sau, cel mai probabil, au fost și ei agresați, când au fost mici. Dar cert este că s-a întâmplat. A fost crunt, am trecut peste, dar cu greu. "

Alexandra Stan: "Nu, în niciun caz (nu am vrut să mă sinucid). Am tras de volan pentru că mă bătea"

Potrivit versiunii lui Marcel Prodan, care a fost și iubitul Alexandrei, artista l-ar fi amenințat că se sinucide dacă o părăsește, conflictul fiind cauzat de fapt de ea. Alexandra a dezmințit această ipoteză, spunând că după ce au plecat de la studio a tras de volan pentru a-i evita loviturile.

"Nu, în niciun caz (nu am vrut să mă sinucid). Am tras de volan pentru că mă bătea. El în mașină îmi dădea foarte mulți pumni. Dacă el ar fi vrut să se despartă de mine, ăsta era un plus pentru ei", a declarat Alexandra.

Artista nu a descoperit încă ce sumă i s-ar fi cuvenit, dacă nu ar fi fost păcălită de partenerii ei de business, însă estimează că ar fi vorba despre "milioane de euro".

"Am auzit vorbe și am văzut mail-uri și discuții cu oameni din alte țări, care, într-adevăr, demonstrau existența unor milioane de euro, care mie mi se furaseră."

VIDEO: Alexandra Stan în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai"

Comentează

Trending