Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

ADDA a lansat un "serialo-vlog": "O să aflați cine sunt eu de fapt, cu bune, cu rele, pentru că nu mă ascund"

Adda se alătură breslei vloggerilor și lansează "O Chestie Online Cu ADDA". Fără a pune o etichetă concretă pe noul ei proiect, artista anunță că prin intermediul acestui "serialo-vlog" publicul va avea ocazia de a o cunoaște cu adevărat, fanii urmând să afle detalii la cald despre viitoarele piese și videoclipuri. În primul episod, Adda a dezvăluit titlul noului ei album, ce va fi lansat anul acesta.

Publicat

pe

Adda în primul episod al vlogului ”O chestie online cu Adda”
Adda în primul episod al vlogului ”O chestie online cu Adda” │ FOTO: Captură YouTube

Adda își va ține fanii la curent cu ultimele noutăți prin intermediul unui vlog. "O Chestie Online Cu ADDA" va fi modalitatea prin care artista va dezvălui detalii despre viitoarele proiecte, publicul având oportunitatea de a o vedea în ipostaze noi: la studio, pe platoul de filmări, alături de oamenii cu care lucrează, dar se și distrează.

"O să vedeți absolut toate lucrurile din spatele artistului și omului Adda"

"O să mă cunoașteți mult mai bine, o să aflați cine sunt eu de fapt, cu bune, cu rele, pentru că nu mă ascund. O să vedeți cum lucrez, o să vedeți cu cine lucrez, o să vedeți cum se fac piesele, cum se fac clipurile, care este munca din spate, care este procesul de creație. Cum se compune, cum se trag voci, cum se face un scenariu de clip, cum se filmează un clip. O să vedeți absolut toate lucrurile din spatele artistului și omului Adda.

Știu că suntem pe online, știu că vreți să vă distrați, știu că vreți să vă relaxați, și cred că lucrurile astea vî atrag cel mai tare, însă îmi propun ca acest "serialo-vlog", ce-o fi, să aibă și un caracter educativ pentru oamenii care-și doresc să facă muzică, pentru oamenii care vor să învețe ceva din ceea ce noi o să arătăm prin aceste materiale.

Tot ce fac eu acum prin acest serialo-vlog este o provocare pentru mine, pentru că nu m-am arătat așa niciodată, este prima oară când fac asta, și, în plus, îmi propun să ies complet din zona mea de confort", a detaliat Adda.

Adda anunță că în 2021 va lansa albumul "Fata din diamant"

În primul episod al vlogului, Adda anunță că anul acesta va lansa albumul "Fata din diamant".

"Cea mai importantă informație din acest prim episod este că anul acesta voi lansa un nou album. Se numește "Fata din diamant". Sunt scenaristul în acest album și am luat-o pe ea, pe Fata din diamant, așa o cheamă, și am plimbat-o prin foarte multe situații: relații, nebunii, despărțiri, împăcări. E tare, îmi place ce fac la nebunie", a spus artista.

Adda a dezvăluit și titlurile primelor două piese de pe acest material: "Tramvaiul 23" și "Tramvaiul sfârșitului", melodii ce fac parte din aceeași poveste. Artista a inclus și câteva imagini de la filmările videoclipurilor regizate de Alex Ceaușu.

"Abia aștept să le lansez și abia aștept să vedeți clipurile, pentru că a fost foarte tare la filmări"

Mai jos puteți urmări primele două episoade din vlogul Addei.

VIDEO: O chestie Online cu ADDA - episoadele 1 și 2

Tehnologie

Cântăreți și creatori de conținut au participat la "Shorts - Unfiltered", un eveniment dedicat networking-ului, muzicii și inovației

Pe 14 octombrie 2024, Cat Music, YouTube și TRU [The Real You] au organizat "Shorts - Unfiltered", un eveniment ce a reunit peste 200 de influenceri, artiști și specialiști din domeniul marketingului online. Găsești în articol mai multe detalii despre acest demers.

Publicat

pe

Mark Stam în concert la "Shorts - Unfiltered"
Mark Stam în concert la "Shorts - Unfiltered" │ FOTO: Cat Music

"Shorts - Unfiltered" a fost marcat de prezentări captivante și discuții despre cele mai recente tendințe din industrie. YouTube a anunțat extinderea funcționalității Shorts, permițând utilizatorilor să creeze conținut de până la 3 minute, o schimbare ce promite să transforme dinamica platformei, iar participanții au avut ocazia să exploreze noi proiecte și să interacționeze cu nume de referință din muzică și creatori de conținut digital.

Evenimentul nu doar că a celebrat creativitatea creatorilor de conținut din România și a inovației în mediul digital, dar a și consolidat legăturile dintre artiști și branduri, promovând un spațiu de inspirație și descoperire a talentelor emergente și deschizând noi orizonturi pentru colaborări viitoare între creatori de conținut și branduri.

Ce vedete au participat la "Shorts - Unfilteres"?

Printre momentele deosebite s-au numărat și live show-urile susținute de artiști precum Cabron, Mark Stam și Tostogan'S, iar invitații s-au prezentat în ținute "Black & Red with a twist", accentuând atmosfera creativă a serii.

Printre participanți s-au numărat Azaleea Necula, Alex Cozma, Bianca Purcărea, Gabriela Bitiușca, Cristina Militaru, Cezara Cristescu, Marius Elisei, Alexandra Ungureanu, Jorge, Amna, Edward Maya, Adda, Catalin Rizea, JO, George Hora, Kamelia, Emy Alupei, Cleopatra Stratan, Edward Sanda și mulți alții, fiecare aducând o notă de diversitate și originalitate.

Despre Cat Music și TRU [The Real You]

Cat Music, una dintre cele mai de succes case de discuri din România, continuă să sprijine artiști talentați. Are un canal de YouTube cu peste 7,8 miliarde de vizualizări și 7,6 milioane de abonați, consolidându-și astfel statutul de lider în industria muzicală din România.

TRU [The Real You] este o divizie de influencer marketing sub egida Cat Music, care reunește cei mai fresh artiști și creatori de conținut din România. TRU acoperă diverse domenii de interes: modă & lifestyle, divertisment, gaming, muzică, gătit și educație. Din portofoliul TRU fac parte și influenceri precum Azaleea Necula, Marius Elisei, Bianca Purcărea, 3 Chestii, Cristina Militaru, Bianca Badea și mulți alții.

Citește în continuare

Trending