Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Toboșarul Foo Fighters povestește cum a fost tratat de Alanis Morrissette în anii '90

Taylor Hawkins a detaliat în cadrul unui interviu ce amintiri păstrează din perioada de început a carierei sale. Actualul toboșar Foo Fighters a făcut parte din trupa lui Alanis Morrissette chiar în anii de vârf ai popularității sale, când piesele de pe albumul "Jagged Little Pill" se auzeau la radio pe repeat.

Publicat

pe

Taylor Hawkins, toboșar Foo Fighters
Taylor Hawkins, toboșar Foo Fighters │ FOTO: Captură YouTube

Taylor Hawkins a mărturisit în cadrul unui interviu recent că îi este extrem de recunoscător lui Alanis Morrissette pentru oportunitatea de a se alătura trupei sale în anii '90. Toboșarul a apreciat enorm libertatea pe care Alanis i-a oferit-o, în ciuda presiunii enorme ce se afla pe umerii ei în perioada promovării albumului "Jagged Little Pill", material ce a câștigat nu mai puțin de 5 premii Grammy.

Taylor Hawkins: "Mi-a oferit foarte multă libertate de a face ceea ce-mi doresc"

​"A fost atât de distractiv. M-am alăturat trupei lui Alanis și primul single ("You Oughta Know") a ieșit și reacția publicului a fost extraordinară. La scurtă vreme, m-am trezit că sunt într-un videoclip care rula pe MTV în fiecare oră.

Acel turneu a fost foarte special și îi sunt extrem de recunoscător. Mi-a oferit foarte multă libertate de a face ceea ce-mi doresc. A fost, probabil, cel mai mare album al anului și era extrem de multă presiune pe ea.

Trebuia să învețe să fie lider în timp real, iar lucrul ăsta nu e simplu. Dar a fost cu siguranță una dintre cele mai distractive perioade ale vieții mele​", a povestit Taylor Hawkins pentru Kerrang Magazine.

Cu prilejul acestei discuții, Taylor a povestit și cum a ajuns să se alăture trupei Foo Fighters în 1997.

"Eram un mare fan al primului album Foo Fighters. Mă întâlnisem cu Dave de câteva ori pe drum și deveniserăm oarecum prieteni.

Eram în mașină cu prietena mea de atunci și ascultam postul de radio KROQ. Am auzit că William (Goldsmith, primul toboșar Foo Fighters) plecase din trupă și că erau în căutarea unui toboșar. Am făcut rost de numărul lui Dave și l-am sunat.

I-am spus: <<Am auzit că sunteți în căutarea unui toboșar>>, iar el mi-a zis: <<Știi pe cineva?>>. M-am gândit că Alanis își dorea să meargă într-o direcție mai pop, așa că mi s-a părut momentul potrivit de a face saltul. Alanis nu mai avea nevoie de mine!

I-am spus pur și simplu lui Dave, <<O să cânt eu la tobe pentru tine>>, iar apoi ne-am întâlnit să cântăm de câteva ori. Îmi amintesc că eram acasă și mă uitam la "Showgirls" cu prietena mea, iar Dave m-a sunat să mă întrebe dacă vreau să vin în trupă."

24 de ani mai târziu, Taylor cântă în continuare cu Foo Fighters, formația promovând în prezent cel de-al 10-lea album de studio, "Medicine at Midnight". De pe acest material au fost extrase piesele "Shame Shame" și "Waiting On A War".

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Trending