Urmărește-ne în Social Media

Sport & Divertisment

Timothée Chalamet este fiul lui Edward Scissorhands într-o reclamă la Cadillac - VIDEO

Timothée Chalamet joacă rolul lui Edgar Scissorhands, fiul lui Edward Scissorhands într-o nouă reclamă marca Super Bowl pentru Cadillac. Actorului i se alătură Winona Ryder, care a jucat-o pe Kim Boggs în filmul original "Edward Scissorhands" regizat de Tim Burton.

Publicat

pe

Timothee Chalamet și Winona Ryder în reclama pentru Cadillac
Timothee Chalamet și Winona Ryder în reclama pentru Cadillac │ FOTO: captură YouTube / Cadillac

Tânărul Edgar se confruntă cu multe dintre aceleași provocări ca și faimosul său tată. De-a lungul reclamei de un minut și jumătate, el tăie din greșeală o coardă de tracțiune a autobuzului, sparge o minge de fotbal și strică jocul băieților și întrerupe o prezentare științifică școlară ce studia magneții. Cu toate acestea, se pricepe să facă sandvișuri și, datorită tehnologiei de condus hands-free a mărcii Cadillac, poate conduce și o mașină.

Popularitatea tânărului actor pare să fi fost o alegere excelentă pentru promovarea mașinilor Cadillac. Mai mult, Chalamet poate îmbrăca costumul lui Scissorhands chiar și pentru un lungmetraj, având în vedere că Johnny Depp se află într-o perioadă nu prea fericită a carierei cinematografice.

"Edward Scissorhands" sau "Edward Mâini-de-foarfecă" este o dramă apărută în decembrie 1990 în regia lui Tim Burton. Filmul surprinde un personaj diferit de toți ceilalți oameni. Edward (Johnny Depp) este creația unui inventator, dar care din nefericire moare înainte să finalizeze "experimentul", lăsându-l cu foarfece în loc de mâini. Tânărul este primit în casa lui Peg Boggs (Dianne Wiest), o doamnă care vinde din ușă în ușă produse cosmetice. Dar, în ciuda faptului că totul pare să decurgă firesc, nu toți vecinii lui Peg au încredere în inocența lui Edward. În scurt timp, el se îndrăgostește de fiica lui Peg Boggs, Kim (Winona Ryder), aceasta având la rândul ei sentimente față de Edward.

VIDEO: Timothée Chalamet în rolul lui Edgar Scissorhands

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending

CLOSE
CLOSE