Urmărește-ne în Social Media

Sport & Divertisment

Timothée Chalamet este fiul lui Edward Scissorhands într-o reclamă la Cadillac - VIDEO

Timothée Chalamet joacă rolul lui Edgar Scissorhands, fiul lui Edward Scissorhands într-o nouă reclamă marca Super Bowl pentru Cadillac. Actorului i se alătură Winona Ryder, care a jucat-o pe Kim Boggs în filmul original "Edward Scissorhands" regizat de Tim Burton.

Publicat

pe

Timothee Chalamet și Winona Ryder în reclama pentru Cadillac
Timothee Chalamet și Winona Ryder în reclama pentru Cadillac │ FOTO: captură YouTube / Cadillac

Tânărul Edgar se confruntă cu multe dintre aceleași provocări ca și faimosul său tată. De-a lungul reclamei de un minut și jumătate, el tăie din greșeală o coardă de tracțiune a autobuzului, sparge o minge de fotbal și strică jocul băieților și întrerupe o prezentare științifică școlară ce studia magneții. Cu toate acestea, se pricepe să facă sandvișuri și, datorită tehnologiei de condus hands-free a mărcii Cadillac, poate conduce și o mașină.

Popularitatea tânărului actor pare să fi fost o alegere excelentă pentru promovarea mașinilor Cadillac. Mai mult, Chalamet poate îmbrăca costumul lui Scissorhands chiar și pentru un lungmetraj, având în vedere că Johnny Depp se află într-o perioadă nu prea fericită a carierei cinematografice.

"Edward Scissorhands" sau "Edward Mâini-de-foarfecă" este o dramă apărută în decembrie 1990 în regia lui Tim Burton. Filmul surprinde un personaj diferit de toți ceilalți oameni. Edward (Johnny Depp) este creația unui inventator, dar care din nefericire moare înainte să finalizeze "experimentul", lăsându-l cu foarfece în loc de mâini. Tânărul este primit în casa lui Peg Boggs (Dianne Wiest), o doamnă care vinde din ușă în ușă produse cosmetice. Dar, în ciuda faptului că totul pare să decurgă firesc, nu toți vecinii lui Peg au încredere în inocența lui Edward. În scurt timp, el se îndrăgostește de fiica lui Peg Boggs, Kim (Winona Ryder), aceasta având la rândul ei sentimente față de Edward.

VIDEO: Timothée Chalamet în rolul lui Edgar Scissorhands

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Timothée Chalamet este un canibal îndrăgostit în "Bones and All" - TEASER

Filmul "Bones and All" a primit un teaser trailer în care îl vedem pe Timothée Chalamet în rolul lui Lee, un adolescent cu o "dietă" interesantă. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Timothée Chalamet în "Bones and All"
Timothée Chalamet în "Bones and All" │ FOTO: captură ecran / Timothée Chalamet (@RealChalamet) twitter.com

"Bones and All" marchează reuniunea actorului cu regizorul Luca Guadagnino, al cărui film din 2017 "Call Me by Your Name” i-a adus lui Chalamet prima nominalizare la Oscar. Filmul este programat pentru o premieră mondială la Festivalul de Film de la Veneția, ce are loc în perioada 31 august - 10 septembrie. Pelicula va ajunge și în cinematografe începând cu data de 23 noiembrie.

Bazat pe romanul cu același nume al lui Camille DeAngelis, filmul îi are în prim plan pe Maren (Taylor Russell) și Lee (Timothée Chalamet), un cuplu de canibali, și călătoria lor prin America. Distribuția filmului este completată de Michael Stuhlbarg, André Holland, Chloë Sevigny, David Gordon-Green, Jessica Harper, Jake Horowitz și Mark Rylance.

Potrivit publicației Consequence, "Bones and All" spune povestea unei primei iubiri între o tânără care învață cum să supraviețuiască la marginile societății și un hoinar lipsit de drepturi. Aceștia se întâlnesc și pornesc într-o călătorie ce îi poartă pe drumuri secundare, pasaje ascunse și capcane ale Americii lui Ronald Reagan. Dar, în ciuda eforturilor lor, toate drumurile duc înapoi la trecutul lor terifiant și la o poziție finală care va determina dacă dragostea lor poate supraviețui diferenței lor.

Scenariul este scris de David Kajganich, care a lucrat anterior cu Guadagnino la "Suspiria" și "A Bigger Splash". "Bones and All" este produs de Guadagnino, Theresa Park, Marco Morabito, Dave Kajganich, Francesco Melzi d’Eril, Lorenzo Mieli, Gabriele Moratti, Peter Spears și Chalamet. Giovanni Corrado, Raffaella Viscardi, Marco Colombo și Moreno Zani sunt producători executivi.

TEASER "Bones and All":

https://twitter.com/jetpack/status/1557462650581311490
Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending