Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc" Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei

Timothée Chalamet este fiul lui Edward Scissorhands într-o reclamă la Cadillac - VIDEO

Timothée Chalamet joacă rolul lui Edgar Scissorhands, fiul lui Edward Scissorhands într-o nouă reclamă marca Super Bowl pentru Cadillac. Actorului i se alătură Winona Ryder, care a jucat-o pe Kim Boggs în filmul original "Edward Scissorhands" regizat de Tim Burton.
Timothee Chalamet și Winona Ryder în reclama pentru Cadillac

Timothee Chalamet și Winona Ryder în reclama pentru Cadillac │ FOTO: captură YouTube / Cadillac

Tânărul Edgar se confruntă cu multe dintre aceleași provocări ca și faimosul său tată. De-a lungul reclamei de un minut și jumătate, el tăie din greșeală o coardă de tracțiune a autobuzului, sparge o minge de fotbal și strică jocul băieților și întrerupe o prezentare științifică școlară ce studia magneții. Cu toate acestea, se pricepe să facă sandvișuri și, datorită tehnologiei de condus hands-free a mărcii Cadillac, poate conduce și o mașină.

Popularitatea tânărului actor pare să fi fost o alegere excelentă pentru promovarea mașinilor Cadillac. Mai mult, Chalamet poate îmbrăca costumul lui Scissorhands chiar și pentru un lungmetraj, având în vedere că Johnny Depp se află într-o perioadă nu prea fericită a carierei cinematografice.

"Edward Scissorhands" sau "Edward Mâini-de-foarfecă" este o dramă apărută în decembrie 1990 în regia lui Tim Burton. Filmul surprinde un personaj diferit de toți ceilalți oameni. Edward (Johnny Depp) este creația unui inventator, dar care din nefericire moare înainte să finalizeze "experimentul", lăsându-l cu foarfece în loc de mâini. Tânărul este primit în casa lui Peg Boggs (Dianne Wiest), o doamnă care vinde din ușă în ușă produse cosmetice. Dar, în ciuda faptului că totul pare să decurgă firesc, nu toți vecinii lui Peg au încredere în inocența lui Edward. În scurt timp, el se îndrăgostește de fiica lui Peg Boggs, Kim (Winona Ryder), aceasta având la rândul ei sentimente față de Edward.

VIDEO: Timothée Chalamet în rolul lui Edgar Scissorhands

Citește mai multe despre Timothée Chalamet
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Offspring va lansa un nou album după aproape un deceniu

The Offspring, nume definitoriu pentru stilul de muzică pentru punk-rock a anunţat un nou album după aproape un deceniu de...

Închide