Urmărește-ne în Social Media

Sport & Divertisment

Timothée Chalamet este fiul lui Edward Scissorhands într-o reclamă la Cadillac - VIDEO

Timothée Chalamet joacă rolul lui Edgar Scissorhands, fiul lui Edward Scissorhands într-o nouă reclamă marca Super Bowl pentru Cadillac. Actorului i se alătură Winona Ryder, care a jucat-o pe Kim Boggs în filmul original "Edward Scissorhands" regizat de Tim Burton.

Publicat

pe

Timothee Chalamet și Winona Ryder în reclama pentru Cadillac
Timothee Chalamet și Winona Ryder în reclama pentru Cadillac │ FOTO: captură YouTube / Cadillac

Tânărul Edgar se confruntă cu multe dintre aceleași provocări ca și faimosul său tată. De-a lungul reclamei de un minut și jumătate, el tăie din greșeală o coardă de tracțiune a autobuzului, sparge o minge de fotbal și strică jocul băieților și întrerupe o prezentare științifică școlară ce studia magneții. Cu toate acestea, se pricepe să facă sandvișuri și, datorită tehnologiei de condus hands-free a mărcii Cadillac, poate conduce și o mașină.

Popularitatea tânărului actor pare să fi fost o alegere excelentă pentru promovarea mașinilor Cadillac. Mai mult, Chalamet poate îmbrăca costumul lui Scissorhands chiar și pentru un lungmetraj, având în vedere că Johnny Depp se află într-o perioadă nu prea fericită a carierei cinematografice.

"Edward Scissorhands" sau "Edward Mâini-de-foarfecă" este o dramă apărută în decembrie 1990 în regia lui Tim Burton. Filmul surprinde un personaj diferit de toți ceilalți oameni. Edward (Johnny Depp) este creația unui inventator, dar care din nefericire moare înainte să finalizeze "experimentul", lăsându-l cu foarfece în loc de mâini. Tânărul este primit în casa lui Peg Boggs (Dianne Wiest), o doamnă care vinde din ușă în ușă produse cosmetice. Dar, în ciuda faptului că totul pare să decurgă firesc, nu toți vecinii lui Peg au încredere în inocența lui Edward. În scurt timp, el se îndrăgostește de fiica lui Peg Boggs, Kim (Winona Ryder), aceasta având la rândul ei sentimente față de Edward.

VIDEO: Timothée Chalamet în rolul lui Edgar Scissorhands

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Timothée Chalamet îl va portretiza pe Willy Wonka într-un nou film marca Warner Bros.

Actorul de 25 de ani îl va interpreta pe cel mai faimos ciocolatier din lume în "Wonka”, un musical bazat pe perioada de tinerețe a lui Willy Wonka. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Timothée Chalamet în "Little Women" / Gene Wilder în "Willy Wonka & the Chocolate Factory"
Timothée Chalamet în "Little Women" / Gene Wilder în "Willy Wonka & the Chocolate Factory" │ FOTO: Captură YouTube / IMDb - Warner Bros.

Filmul va fi regizat de Paul King și produs de David Heyman, pe baza unui scenariu scris de Simon Rich. Pelicula va explora viața tânărului Willy Wonka înainte de a deschide celebra fabrică de ciocolată și de a deveni împăratul dulciurilor. Mai multe, "Wonka" va include mai multe momente de muzică și dans.

Timothée Chalamet era în vizorul echipei de distribuție de mai mult timp, laolaltă cu alți actori precum Tom Holland, Ryan Gosling, Donald Glover sau Ezra Miller. Iată că Chalamet a reușit să mai bifeze un rol captivant în cariera sa actoricească, iar noi sunt nerăbdători să îl revedem pe micile și marile ecrane. "Wonka" va fi lansat pe 17 martie 2023.

Pelicula va fi bazată pe cartea pentru copii scrisă de Roald Dahl, "Charlie și fabrica de ciocolată". Autorul spune povestea unui băiat sărac pe nume Charlie, unul dintre cei cinci copii norocoși care au câștigat un bilet de aur pentru a vizita celebra și misterioasa fabrică de ciocolată condusă de Willy Wonka. Însă, deoarece viitorul film are loc înaintea inaugurării fabricii de ciocolată, Charlie și ceilalți patru copii nu vor apărea în "Wonka".

Romanul lui Dahl a beneficiat de o serie de adaptări cinematografice, cele mai notabile fiind filmele din 1971 și 2005. Gene Wilder l-a interpretat memorabil pe Willy Wonka în producția din '71, regizată de Mel Stuart. Povestea a continuat, apoi, cu "Charlie și fabrica de ciocolată", o nouă variantă regizată de Tim Burton. În pielea ciocolatierului a intrat Johnny Depp. Versiunea lui Burton a avut un succes comercial, încasând 475 milioane dolari la box-office-ul mondial.

În ceea ce privește cariera lui Chalamet, acesta apare în mai multe filme ce vor fi lansate anul acesta - "Dune", regizat de Denis Villeneuve, "The French Dispatch" (Wes Anderson) și comedia "Don't Look Up" în regia lui Adam McKay. De asemenea, îl va interpreta pe Bob Dylan în filmul biografic "Going Electric".

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Trending