Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Premieră la "Te cunosc de undeva!": fiecare ediție a emisiunii va fi tematică

"Te cunosc de undeva!" revine pe micile ecrane cu o schimbare interesantă. Pentru prima oară în istoria emisiunii, ajunsă la cel de-al 16-lea sezon, serile de gală vor fi tematice. Mai multe detalii în articol.
Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16

Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16 │ FOTO: Antena 1

Începând de sâmbătă, 6 februarie, transformările vor fi duse la următorul nivel. Telespectatorii vor putea urmări momente tematice, ce abordează diverse subiecte sau teme. Seara cardio, cu muzică foarte ritmată şi coregrafii pe măsură, seara travesti-urilor, în care toţi artiştii vor interpreta în travesti, seara cu muzică de film sau serile dedicate anilor '80 sau '90 sunt doar câteva dintre surprizele noului sezon.

"Nu vreţi să ştiţi cum arată o coregrafie într-o gală cardio sau ce desfăşurare de forţe presupune un decor de film pe platoul transforming show-ului! Abia aşteptăm să vă bucuraţi alături de noi de toate noutăţile celui de-al 16-lea sezon şi, mai ales, de noua garnitură de concurenţi!", a comentat Alina Pușcaș.

Noul sezon "Te cunosc de undeva!" numără 11 concurenți care se vor lupta pentru locul fruntaș în clasament. Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor cânta solo, în vreme ce Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va face echipă cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va interpreta alături de Raluka.

Juriul celui de-al 16-lea sezon "Te Cunosc de Undeva!" va rămâne neschimbat. Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan vor oferi în continuare puncte participanților.

Sezonul anterior al emisiunii "Te cunosc de undeva!" a fost câștigat de Ami. De-a lungul întregului sezon, artista s-a bucurat de mai multe transformări, printre care Britney Spears, Jennifer Lopez, Dua Lipa, Mădălina Manole, Ștefan Bănică, Misha Miller, Lara Fabian, Tones and I, Nicole Scherzinger și Cleopatra Stratan.

Citește mai multe despre Adriana TrandafirAna BaniciuAndreea BalanAndrei ȘtefănescuAurelian TemișanCristi IacobCristina VasiuEmilia PopescuLiviu VârciuMirela VaidaOzana BarabanceaPepeRadu Ștefan BănicăRalukaRomică Țociu
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Chitaristul The Animals, Hilton Valentine, a murit la 77 de ani

Hilton Valentine, fondator și chitarist al trupei britanice The Animals, a murit la vârsta de 77 de ani. Hilton a...

Închide