Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Cel de-al 16-lea sezon "Te cunosc de undeva!" se anunță a fi unul solicitant; ce au declarat concurenții despre prima gală

Noul sezon al emisiunii "Te cunosc de undeva!" bate la ușă, debutând pe 6 februarie la Antena 1. Concurenții au vorbit despre transformările solicitante pregătite de Ruletă. Mai multe detalii în articol.
Juriu

Juriu "Te cunosc de undeva!" (sezonul 16) │ FOTO: Antena 1

Noul sezon "Te cunosc de undeva!" numără 11 concurenți care se vor lupta pentru locul fruntaș în clasament. Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor cânta solo, în vreme ce Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va face echipă cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va interpreta alături de Raluka.

Prima gală a show-ului va începe în forță, cu momente de travesti. Pepe va deschide seara cu o transformare memorabilă. 

"Am de jucat un suflet de femeie cu o voce de bărbat!", a declarat Pepe, care a fost nevoit să renunţe la barbă, să se epileze, să poarte tocuri şi o fustă foarte scurtă pentru personajul său.

Tot în aceeași direcție l-a trimis Ruleta și pe Radu Ștefan Bănică. Tânărul va întruchipa un personaj feminin, iar unghiile false, genele lungi, lentilele de contact, peruca şi tocurile vor fi, cu siguranță, anevoioase. Cu toate acestea, Radu Ștefan Bănică este un concurent ambițios și talentat:

"Deşi pare firav, este de fapt un tip foarte puternic şi ştie exact ce are de făcut şi pe ce buton să apese! O să fiţi surprinşi", a fost de părere Ozana Barabancea.

Adriana Trandafir și Romică Țociu vor continua să aducă la viață personaje deosebite și să le prezinte telespectatorilor interpretări de neuitat. În prima gală, cei doi vor pune în scenă un fragment de musical, cunoscut în întreaga lume. Cu o coregrafie amplă şi o interpretare vocală specială (Romică), cu lentile de contact şi un aranjament cu totul special pe care va trebui să îl poarte pe cap (Adriana), cei doi vor avea ceva bătăi de cap în prima gală.

Tonalitatea și frazarea, cântatul într-o limbă străină, atenția la mișcările de dans, dar și propria presiune de a se ridica la înălțimea personajelor vor juca un rol și pentru ceilalți concurenți. Emilia Popescu, Cristina Vasiu, Mirela Vaida și cuplurile Liviu Vârciu - Raluka, Andrei Ștefănescu - Ana Baniciu au încercat să treacă de obstacole și să repete frecvent pentru o livra o excepțională primă gală a celui de-al 16-lea sezon "Te cunosc de undeva!".

"Încă nu suntem un cuplu sudat, aşa că ne va pune probleme dialogul dintre cei doi în piesă!”, a mărturisit Andrei, făcând referire la personajele dificile pe care el și Ana Baniciu le vor interpreta.

Citește mai multe despre Adriana TrandafirAna BaniciuAndreea BalanAndrei ȘtefănescuAurelian TemișanCristi IacobCristina VasiuEmilia PopescuLiviu VârciuMirela VaidaOzana BarabanceaRadu Ștefan BănicăRalukaRomică Țociu
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Semifinalele și finala Eurovision 2021 se vor organiza urmărind trei posibile scenarii

Eurovision 2021 va avea loc indiferent de evoluția pandemiei. Organizatorii sunt pregătiți pentru orice situație, trei scenarii fiind luate în...

Închide