Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

SuperStar România începe în toamnă la PRO TV. Ce se întâmplă cu Vocea României?

PRO TV inaugurează din toamnă un nou show de talente, SuperStar România, ce merge pe formatul "Idol". Înscrierile pentru primul sezon se pot face online.

Publicat

pe

SuperStar România (Logo)
SuperStar România (Logo) │ FOTO: Pro TV

2021 aduce la PRO TV un nou show muzical. Primul sezon SuperStar România va debuta în această toamnă, postul de televiziune dând deja startul primei etape, a înscrierilor.

Ce concurenți sunt așteptați la SuperStar România

La preselecții sunt așteptate persoane din orice domeniu de activitate, cu vârsta cuprinsă între 16 și 30 de ani. Concurenții trebuie să fie pasionați de muzică și să-și dorească o carieră în acest domeniu. Experiența nu este relevantă.

Pe ce format se bazează SuperStar România

SuperStar România este o emisiune care are la bază formatul internațional "Idol", care a demonstrat un succes real în fiecare țară în care a fost transmis.

Lansat în anul 2001 în Marea Britanie, formatul a fost preluat în peste 55 de țări, la nivel mondial și a devenit unul dintre cele mai iubite show-uri de talent datorită oportunității oferite de a devenit noul star pop muzical. Printre țările care au preluat formatul se numără: Statele Unite, Germania, Olanda, Franța sau China, unde emisiunea a fost lider de audiență încă de la lansare.

Printre cei mai faimoși concurenți ai emisiunii se numără: Kelly Clarkson, Carrie Underwood, Adam Lambert, Jordin Sparks sau Kris Allen.

Cum te poți înscrie la SuperStar România

Înscrierile se fac prin completarea formularului disponibil la adresa superstarromania.protv.ro. După o primă selecție, concurenții aleși vor ajunge la o primă audiție în fața juriului.

Una dintre cele mai faimoase audiții din cadrul American Idol îi aparține lui Adam Lambert, care a interpretat "Bohemian Rhapsody", de la Queen. Clipul cu prestația sa a depășit pragul de 11 milioane de vizualizări pe canalul de YouTube Idols Global.

Ce se întâmplă cu Vocea României?

Anunțul privind lansarea acestei noi emisiuni de talente pune sub semnul întrebării viitorul celuilalt show similar de la PRO TV, Vocea României. După un 2020 în care fanii Vocii s-au consolat cu Reuniunea de pe 1 decembrie, sezonul zece fiind anulat, nici 2021 nu pare a fi anul revenirii acestei emisiuni.

Mai multe indicii ne dau de înțeles că PRO TV a renunțat la formatul The Voice. SuperStar România va intra în grila de toamnă a show-urilor de la PRO, așa cum se întâmpla înainte cu Vocea României. De asemenea, formularul de înscrieri pentru SuperStar este disponibil pe site-ul emisiunii Vocea României, mergându-se astfel pe o tranziție treptată de la un show la celălalt. În plus, cel de-al 10-lea sezon Vocea României nu a fost încă anunțat, deși suntem deja în luna februarie.

Comentează

Trending