Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Pregătit de Super Bowl Halftime Show, The Weeknd lansează "The Highlights"

The Weeknd întâmpină Super Bowl LV Halftime Show cu un proiect special, intitulat "The Highlights", ce include cele mai răsunătoare hituri ale artistului. Publicul intră astfel în atmosfera recitalului de duminică, cu care artistul promite să surprindă audiența.

Publicat

pe

The Weeknd
The Weeknd │ FOTO: Captură YouTube

Deși "The Highlights" nu este considerat un album "Greatest Hits", acest material oferă ascultatorilor o incursiune în vastul repertoriu al lui The Weeknd. Discul conține 18 piese, mai toate melodiile întrând la momentul lansării în topurile de profil.

Tracklist "The Highlights":

  1. Save Your Tears
  2. Blinding Lights
  3. In Your Eyes
  4. Can't Feel My Face
  5. I Feel It Coming (With Daft Punk)
  6. Starboy (With Daft Punk)
  7. Pray For Me (With Kendrick Lamar)
  8. Heartless
  9. Often
  10. The Hills
  11. Call Out My Name
  12. Die For You
  13. Earned It (Fifty Shades of Grey)
  14. Love Me Harder (With Ariana Grande)
  15. Acquainted
  16. Wicked Games
  17. The Morning
  18. After Hours

The Weeknd, despre show-ul de la Super Bowl: "Vrem să facem ceva ce nu s-a mai făcut până acum"

Super Bowl Halftime Show 2021 va avea loc duminică, pe 7 februarie, The Weeknd având totul pregătit. Chiar dacă pandemia nu-i va permite artistului susținerea unui show tradițional, cu zeci de mii de oameni în tribune, spectacolul va fi unul inedit.

"Din cauza pandemiei de COVID-19 și pentru siguranța sportivilor și a celor din organizare, am construit o scenă pe stadion. Vom folosi și terenul, dar vrem să facem ceva ce nu s-a mai făcut până acum. Nu vreau să dezvălui mai mult de atât", a detaliat The Weeknd la o conferința de presă

Deși se obișnuiește ca la acest show artiștii să aducă și invitați surpriză, The Weeknd a anunțat că va fi doar el pe scenă. 

"Nu am avut timp să introduc și alte detalii în povestea pe care vreau să o spun cu acest show. Așa că nu, nu vor fi invitați speciali."

Finala campionatului de fotbal american este unul dintre cele mai vizionate evenimente din Statele Unite. Concertul susținut în pauza jocului este catalogat drept un puternic motor de promovare. Artiștii care au cântat în trecut au pus în scenă unele dintre cele mai spectaculoase prestații, dar și unele dintre cele mai controversate.

La show-ul din cadrul Super Bowl au cântat în anii precedenți Maroon 5, Coldplay, Katy Perry și Lenny Kravitz, Bruno Mars și Red Hot Chili Peppers, Beyonce, Madonna, Shakira și Jennifer Lopez.

The Weeknd pleacă în turneu în 2022

The Weeknd a anunțat recent turneul mondial "After Hours". Turneul global de 104 de date va începe pe 14 ianuarie 2022, la Vancouver, în cadrul Pepsi Live la Rogers Arena, cu escale în Chicago, Dallas, Los Angeles, Miami, Paris, Londra și multe alte orase din intreaga lume, înainte de a se încheia pe 18 noiembrie 2022 la Glasgow, la SSE Hydro. Anunțul vine cu doar câteva zile înaintea spectacolului de la Super Bowl. Biletele vor fi puse în vânzare începând de luni, 8 februarie, pe platforma Ticketmaster.

Pentru a onora prima zi din "Black History Month", The Weeknd a anunțat o colaborare cu Postmates pentru colectia lor de merchandise Black-Owned. Utilizatorii Postmates vor vedea colecția în partea de sus a feedului, atunci când acestia accesează aplicația Postmates. Pentru a da startul colaborării, The Weeknd a ales un restaurant local deținut de o persoana de culoare din Tampa, Mama's Southern Soul Food, pentru a hrăni lucrătorii medicali de la AdventHealth Carrollwood (în apropiere de stadionul unde va avea loc Superbowl), care au primit 150 de mese gratuite, modalitate prin care li se recunoaște și li se recompensează eforturile lor neobosite pentru a salva vieți și a-și păstra comunitatea în siguranță.

Comentează

Trending