Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Sorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO

Sorin Pârcălab a povestit la iUmor despre peripețiile prin care a trecut pentru a-și înmatricula mașina. De la nenumăratele ghișee și bonuri de ordine, la documente lipsă și un bun simț absent în spațiul legii, întregul alambicat proces a fost prezentat cu sarcasm și ironie, Sorin punctând excelent amărăciunea omului exasperat de birocrația românească.
Sorin Pârcălab la iUmor

Sorin Pârcălab la iUmor │ FOTO: Captură YouTube

După numărul caustic realizat de Dan Frînculescu, a venit rândul lui Sorin Pârcălab să urce pe scena de la iUmor. Acesta a mers pe formatul clasic de stand-up, și nu pe cel de roast, spunându-și păsul așa cum au făcut-o și alți invitați speciali înaintea lui.

Fără a fi nevoit să exagereze prea mult, Sorin a relatat pur și simplu ce i s-a întâmplat la DRPCIV, când s-a dus să-și înmatriculeze mașina din Germania, luată de la "niște băieți din Oradea". Sfătuit de un prieten, s-a dus la circa financiară pentru a-și depune dosarul, iadul dezlănțuindu-se apoi de la un ghișeu la altul.

"Nu știu dacă știți de ce se cheamă circă financiară: se cheamă circă financiară că-i circ acolo. Am văzut acolo femeia cu barbă, bărbatul cu țâțe, piticul porno. Când am intrat înăuntru, am crezut că am declanșat ceva revoltă, că a început lumea să strige: <<Ia-ți bon! Ia-ți bon!>>."

Sorin Pârcălab: "În capul meu, bunul simț are gravitație proprie, care dacă intră în spațiul legii, îl deformează"

Analiza întregului context a fost una savuroasă, Sorin observând multitudinea de persoane în vârstă care așteptau la coadă, în ciuda unei motivații reale, în opinia sa: <<Crezi că n-o să te îngroape dacă nu-ți plătești taxele?>>. Au fost trecute, apoi, în revistă orele de așteptare, mutarea de la un ghișeu la altul și constatarea unei realități dureroase: oricât de multe acte ai avea la dosar, întotdeauna îți lipsește ceva.

"În capul meu, bunul simț are gravitație proprie, care dacă intră în spațiul legii, îl deformează. Ăla s-o uitat la mine și o zis: <<Următorul!>>", a povestit Sorin, detaliind ce i s-a spus când, după ore de așteptat la cozi, cel care i-a verificat dosarul a observat că-i lipsea fișa de la ANAF.

Întreaga relatare este presărată de comentarii amuzante la adresa persoanelor cu care a intrat în contact pentru a-și putea înmatricula mașina, după "o săptămână" de stat la diferite cozi și ghișee. La final, Sorin a părăsit platoul în aplauzele juraților de la iUmor, mărturisind că întâmplarea prezentată în cadrul numărului său de stand-up a fost una reală.

VIDEO: Sorin Pârcălab a povestit la iUmor cum și-a înmatriculat mașina

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări

iUmor și-a obișnuit telespectatorii cu seara de duminică. Și cel de-al zecelea sezon al emisiunii a prezentat primele două ediții...

Închide