Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc" Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei

Sorin Pârcălab este invitat special în cea de-a doua ediție iUmor

Sorin Pârcălab este următorul comediant ce va urca pe scena show-ului iUmor. Acesta îl urmează pe Dan Frînculescu, care i-a luat la roast pe jurați în debutul celui de-al 10-lea sezon.
Sorin Pârcălab la iUmor

Sorin Pârcălab la iUmor │ FOTO: captură YouTube / iUmor

Noul sezon iUmor va îngloba numere speciale înainte de momentele concurenților. Emisiunea de la Antena 1 a dezvăluit că băieții de la Ceva Mărunt vor fi invitații surpriză, iar fiecare din cei cinci comedianți va livra un moment plin de umor în serile de duminică. Dan Frînculescu a fost primul invitat special care a urcat pe scena iUmor în acest sezon și a avut de spus câteva vorbe usturătoare la adresa juraților și prezentatorilor.

În cea de-a doua ediție a show-ului, programată pentru 21 februarie, Sorin Pârcălab va spune o serie de glume ce le va aduce zâmbetul pe buze juraților.

"Sorin Pârcălab este apariția zilei la iUmor", a comentat Cheloo.

iUmor promite momente de neuitat, concurenți interesanți și numere neașteptate. Delia, Cheloo și Bendeac vor comenta momente special pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Jurații își pot exprim opţiunea prin "Thumbs Up" pentru "DA" şi "Thumbs Down" pentru "NU", iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi "DA" vor putea fi votaţi de telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite "iUmor", creată de Antena 1. Votul începe în timpul ediţiei respective şi se termină a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia "iUmor", va fi anunţat în cadrul ediției de luni a Observatorului (ora 16:00).

Sezon anterior al show-ului de divertisment a fost marcat de momente de stand-up, roast sau "de talent" (Fachirul din Periș, Biba Struja), dar de invitați surpriză, ca Teo, Vio și Costel. Marele câștigător al celui de-al nouălea sezon a fost Andrei Ungureanu, cunoscut drept ca Omul cu Tourette. Concurentul i-a cucerit pe toți cu jovialitatea și capacitatea sa de autoironie.

Citește mai multe despre ChelooDelia MatacheMihai Bendeac
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE