Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc" Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei

Smiley lansează o piesă nouă pe 12 februarie, prima din 2021

Smiley pregătește lansarea unei noi melodii. Artistul și-a întrebat fanii când ar dori să asculte noul single, iar data a fost stabilită prin majoritate de voturi.

Concertul Smiley Omul de la Sala Polivalentă din București pe 21 decembrie 2019 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Smiley pregătește lansarea unui nou single, ce se va regăsi pe viitorul material de studio al artistului. Titlul piesei nu a fost încă dezvăluit, însă știm că melodia va avea premiera vineri, 12 februarie.

"După centralizarea celor 1601 comentarii la postul trecut, avem rezultatele:

  • 12 februarie - 753 comentarii
  • 11 februarie - 612 comentarii
  • alte propuneri - 236 comentarii

Prin votul liber exprimat, VINERI, 12 FEBRUARIE, devine ziua în care public o nouă piesă de pe al cincilea album. Vă mulțumesc pentru propuneri!", a transmis Smiley.

Cel mai probabil, single-ul va fi lansat la pachet cu un nou videoclip, în urmă cu câteva săptămâni, Smiley anunțând că a lucrat cu Hypno la un vizual.

"El e Hypno. Face capodopere... Un Nou Videoclip Curând...", scria artistul pe Instagram.

Smiley va reveni anul acesta și în platourile emisiunii "Românii au talent!". Sezonul 11 vine cu mai multe schimbări. Emisiunea va fi difuzată de două ori pe săptămână, iar publicul se va acomoda cu o prezență nouă în juriu. Alexandra Dinu îl înlocuiește pe Mihai Petre, aceasta declarând că se simte onorată să fie "jurat și spectator deopotrivă al unui show extraordinar". Alexandra este cunoscută publicului grație aparițiilor sale în producţii hollywoodiene și seriale TV, prezentând, totodată, în 2004, emisiunea ProMotor de la PRO TV.

Andi Moisescu va fi și el înlocuit temporar de Smiley, în ultima parte a emisiunii. Schimbarea se datorează diagnosticării lui Andi cu COVID-19, acesta fiind nevoit să se izoleze câteva săptămâni.

Smiley va fi, de asemenea, protagonist într-o peliculă. Artistul își va face debutul în rol principal în comedia dramatică "Odată pentru totdeauna", regizată de Iura Luncaşu. Găsindu-și inspirația în propriile trări și ale fratelui său, Iura tratează în noua sa peliculă subiectul depresiei, tematica profundă a filmului fiind îmbrăcată în tușe de umor.

În plan personal, Smiley traversează o perioadă încărcată de bucurie și emoții. Iubita lui, Gina Pistol, este însărcinată cu primul lor copil. Cei doi vor avea împreună o fetiță.

Citește mai multe despre Smiley
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Doi români l-au jefuit pe muzicianul James Blunt

Cântărețul de 46 de ani a fost victima unui jaf ce a avut loc la începutul acestui an. Hoții i-au...

Închide