Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

Smiley și Killa Fonic lansează videoclipul "Lasă inima să zbiere"

Smiley și Killa Fonic lansează prima piesă în colaborare, "Lasă inima să zbiere". Melodia tratează în versuri subiectul geloziei, fiind lansată chiar înainte de Valentine's Day, împreună cu un videoclip regizat de Hypno.
Smiley și Killa Fonic lansează piesa ”Lasă inima să zbiere”

Smiley și Killa Fonic lansează piesa ”Lasă inima să zbiere” │ FOTO: Artwork

După o campanie de teasing desfășurată pe parcursul unei săptămâni, Smiley a dezăluit că noua sa piesă, anunțată pentru 12 februarie, este o colaborare cu artistul de muzică trap Killa Fonic. Melodia se numește "Lasă inima să zbiere" și este o piesă de dragoste, despre efectul nociv al geloziei într-o relație.

Versurile și compoziția muzicală sunt semnate de Smiley și Killa Fonic, producția fiind realizată de Florin Boka, Lucian Nagy și Șerban Cazan. Melodia beneficiază deja de un videoclip, regizat de Hypno și programat să apară la ora 10.

VIDEOCLIP: Smiley și Killa Fonic - "Lasă inima să zbiere"

Pentru a stârni curiozitatea fanilor, Smiley a publicat pe canalele de socializare diverse indicii cu privire la mesajul din spatele acestui nou single. "Tu ce faci când îți spune <<imediat>>, dar au trecut deja 2 ore?", și-a întrebat artistul urmăritorii de pe Instagram.

TEASER piesă nouă Smiley și Killa Fonic ("Lasă inima să zbiere")

Killa Fonic a lansat anul trecut o colaborare inedită cu Adrian Despot (Vița de Vie), Adi de la Vâlcea și Ovidiu Lipan Țăndărică, dar și un album nou, intitulat "Beetlejuice" și inspirat de filmele lui Tim Burton.

Pentru Smiley, 2020 a fost anul în care a aflat că va deveni tată. Pe plan muzical, artistul a lansat cea de-a doua colaborare cu Delia, dar și alte trei featuring-uri, cu Emilian, Cabron și Adda. La început de februarie, artistul a revenit în platourile emisiunii "Românii au talent!", acordând deja primul Golden Buzz. Sezonul 11 a venit cu mai multe schimbări. Emisiunea se difuzează acum de două ori pe săptămână, iar publicul se bucură de o prezență nouă în juriu. Alexandra Dinu îl înlocuiește pe Mihai Petre, aceasta declarând că se simte onorată să fie "jurat și spectator deopotrivă al unui show extraordinar". Alexandra este cunoscută publicului grație aparițiilor sale în producţii hollywoodiene și seriale TV, prezentând, totodată, în 2004, emisiunea ProMotor de la PRO TV.

Smiley va fi, de asemenea, protagonist într-o peliculă. Artistul își va face debutul în rol principal în comedia dramatică "Odată pentru totdeauna", regizată de Iura Luncaşu. Găsindu-și inspirația în propriile trări și ale fratelui său, Iura tratează în noua sa peliculă subiectul depresiei, tematica profundă a filmului fiind îmbrăcată în tușe de umor.

Citește mai multe despre Smiley
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vezi primele imagini cu Jared Leto în rolul lui Joker, în noua producție "Zack Snyder's Justice League"

De-a lungul timpului, Joker s-a dovedit a fi un personaj ofertant, ce a beneficiat de numeroase interpretări și înfățișări. Cea...

Închide