Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc" Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei

Sara Smighelschi a fost "buturuga mică" care a răsturnat juriul de la "Românii au talent"

Sara i-a luat la roast pe jurații "Românii au talent". Puștoaica de 10 ani a avut un număr plin de răutăți amuzante, reușind să meargă mai departe cu 4 DA.
Sara Smighelschi în prima ediție

Sara Smighelschi în prima ediție "Românii au talent" 2021 │ FOTO: captură YouTube / Românii au talent

Plină de jovialitate și cu un tricou inscripționat "buturuga mică răstoarnă juriul mare", Sara a urcat pe scenă sigură pe ea. Concurenta originară din Piatra Neamț a surprins cu număr de roast. Nimeni nu se aștepta ca simpatica puștoaică să spună o serie de răutăți la adresa juraților și prezentatorilor.

Proaspăta jurată Alexandra Dinu a fost prima luată în vizor de Sara. Frumusețea Alexandrei a fost singurul motiv pentru care i s-a oferit un loc la masa juriului. Era nevoie de varietate. Aceasta a fost "înțepătura" Sarei.

"Iată-l și pe domnul Flooriiiiin Călinescuuuu! De ce vă strigau așa când începea emisiunea? Să fie siguri că auziți?"

Hohote de râs au umplut platoul, dar și culisele. Andra, Andi, Smiley și Pavel nu au scăpat de gura Sarei, care a livrat un moment cum doar la show-uri de stand-up vezi. Momentul său a fost apreciat de jurați. Prezența scenică și textul bine scris au dus-o pe Sara mai departe în competiție.

"Sara, e unul dintre cele mai bune roast-uri pe care le-am urmărit vreodată! Are tot ce-i trebuie. Are sare, piper, condimente, arome, are și eleganță. Și tu l-ai prezentat foarte frumos. Nu cred că cineva s-a simțit rănit. Ești foarte bine!", a mărturisit Andi Moisescu.

Alexandra Dinu i-a mulțumit Sarei pentru număr, adăugând că s-a simțit foarte amuzată de tot ce a auzit.

Citește mai multe despre Alexandra DinuAndi MoisescuAndraFlorin CălinescuPavel BartosSmiley
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Românii au talent" 2021: emoția transmisă de Filip Cioc i-a adus Golden Buzz

Prima seară a celui de-al 11-lea sezon "Românii au talent" s-a încheiat spectaculos. Filip Cioc i-a emoționat până la lacrimi...

Închide