Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc" Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie

"Românii au talent": La 87 de ani, Victoria Roibu și-a îndeplinit visul de a cânta pe scenă

Victoria Roibu a fost surpriza serii de vineri de la "Românii au talent". Concurenta în vârstă de 87 de ani i-a surprins pe jurați cu povestea de viață și interpretarea emoționantă a unei romanțe.
Victoria Roibu la

Victoria Roibu la "Românii au talent" 2021 │ FOTO: PRO TV

Victoria Roibu este originară din Bistrița, dar s-a mutat în Constanța când avea 26 de ani. A avut o viață plină, demnă de povestit oricărui este dispus să asculte. La 16 ani a devenit mamă, iar în prezent are trei nepoți și un strănepot la facultate. Victoria a învins cancerul de două ori și a devenit o femeie puternică, iar prezența sa la emisiune a confirmat acest lucru.

Întotdeauna și-a dorit să cânte, dar viața nu a dus-o în această direcție. Astfel, a fost nevoită să se angajeze în alt domeniu. Victoria a lucrat mulți ani pe post de ospătar. Totuși, muzica a rămas marea sa pasiune. Chiar și acum, femeia cântă de dimineața până seara și a mărturisit că își varsă toate necazurile în melodiile pe care le interpretează.

Victoria a ales să urce pe scenă cu o romanță și a creat un moment emoționant. Jurații au apreciat curajul concurentei și au declarat că s-au gândit cu drag la bunicile din viața lor.

"Am simțit toată povestea vieții dumneavoastră și vă mulțumesc. Mi-aș dori să am o străbunică, o bunică ca dumneavoastră. V-ați pus sufletul pe tavă. Bine ați făcut că ați venit", a comentat Florin Călinescu.

Smiley, "juratul suplinitor", ce l-a înlocuit pe Andi Moisescu, a fost la rândul său impresionat de momentul Victoriei:

"Mă bucur foarte tare că vă văd. Am o bunică pe care o iubesc foarte tare, care m-a crescut de mic, aproape de-o seamă cu dumneavoastră. E la fel de verde și vie ca dumneavoastră. Emisiunea asta, într-adevăr, este făcută pentru oameni ca dumneavoastră, oameni care nu renunță la un vis chiar și la 87 de ani. Să vă dea Dumnezeu sănătate!"

Mai mult, Victoria a cântat alături de Andra o strofă din melodia "Ciobănaș cu 300 de oi".

Citește mai multe despre Alexandra DinuAndi MoisescuAndraFlorin CălinescuPavel BartosSmiley
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alexandra Malter a îmbinat hula hoop-ul cu senzualitatea la "Românii au talent" - VIDEO

Tânăra belgiancă i-a lăsat pe jurați cu gura căscată la propriu și la figurat. Mișcările acrobatice acompaniate de o frumusețe...

Închide