Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

"Românii au talent": Pianistul Rareș Trufea a primit Golden Buzz-ul lui Smiley și Pavel Bartoș

Cea de-a doua ediție "Românii au talent" s-a încheiat cu un nou Golden Buzz. Smiley și Pavel Bartoș au apăsat butonul după ce Rareș Trufea i-a impresionat cu talentul muzical.
Rareș Trufea în cea de-a doua ediție

Rareș Trufea în cea de-a doua ediție "Românii au talent" 2021 │ FOTO: captură YouTube / Românii au talent

"John Legend la pian", după cum l-a numit Andi Moisescu, Rareș a venit la emisiunea de talente pentru a-și testa limitele și a căpăta experiență. În vârstă de 16 ani, concurentul este originar din Vaslui, dar studiază în Piatra Neamț, la Liceul de Arte "Victor Brauner".

Pasiunea pentru muzică a început de la vârsta de 5 ani, fiind impulsionat și de tatăl său care a fost solist vocal. În prezent, Rareș se concentrează pe studiul pianului, însă nici cu vocea nu stă rău deloc. Având în vedere că are auz absolut, tânărul este capabil să identifice orice sunet și să își dezvolte și calitățile vocale.

Pe scena de la "Românii au talent", Rareș i-a cucerit pe jurați cu interpretarea sa. Atât partitura de pian, cât și vocea i-au făcut pe Andi, Florin, Andra și Alexandra să se ridice în picioare, iar pe Smiley și Pavel să apese Golden Buzz.

"Rareș, este minunat! Sună vocea ta impecabil. Și faptul că tu știi să cânți atât de frumos la pian...Jos pălăria!", a spus Andi Moisescu.

Andra și-a găsit cu greu cuvintele după acest moment:

"Mi-e greu să mai spun ceva după ce am auzit acest cântec atât de bine interpretat de tine. Mie nu-mi vine să cred că tu, la 16 ani, poți să cânți atât de bine un cântec ca acesta. Tehnica asta, deși zici că nu ai studiat, să ai un asemenea simț la fiecare <<floricică>> pe care o faci este extraordinar".

Citește mai multe despre Alexandra DinuAndi MoisescuAndraFlorin CălinescuPavel BartosSmiley
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Marlena Botezatu a fost apariția surpriză de la show-ul "Românii au talent"

Marlena a indus în eroare audiența și jurații "Românii au talent". Ce părea a fi un moment culinar s-a dovedit...

Închide