Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

"Românii au talent": Maria Rădeanu a ridicat juriul în picioare cu vocea și vioara sa

Maria a ajuns la inima juraților cu o interpretare complexă. Concurenta a cântat la vioară, dar și vocal piesa "Skyfall", reușind să treacă mai departe cu 4 DA. Te invităm să urmărești momentul.
Maria Rădeanu la

Maria Rădeanu la "Românii au talent" 2021 │ FOTO: PRO TV

Maria este originară din Iași, dar în prezent este stabilită în București, unde studiază la Universitatea Națională de Muzică. Concurenta cântă la pian și vioară, dar specializarea sa este canto clasic. Maria nu este străină de astfel de emisiunii, ea participând în trecut și la Vocea României, în echipa lui Tudor Chirilă.

Maria a mărturisit că dorință sa este să transmită emoția și bucuria muzicii și asta a făcut la "Românii au talent". Abilitatea de a cânta atât vocal, cât și la vioară, vocea de operă, dar și frumusețea sa i-au cucerit pe jurați. Florin Călinescu s-a ridicat în picioare și i-a lăudat momentul:

"Dacă, de exemplu, ai cânta la Sala Palatului, cumpăr 4400 de bilete și stau așa singur, în mijlocul sălii".

Smiley a luat cuvântul:

"Maria, e prima oară când văd o fată care cântă la vioară, cu voce de pop și cu vocea asta de operă. E o combinație fantastică și mă bucur că te-ai gândit să faci asta. Mă bucur că ai venit să ne arăți asta la <<Românii au talent>>".

Citește mai multe despre Alexandra DinuAndi MoisescuAndraFlorin CălinescuPavel BartosSmiley
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Românii au talent": La 87 de ani, Victoria Roibu și-a îndeplinit visul de a cânta pe scenă

Victoria Roibu a fost surpriza serii de vineri de la "Românii au talent". Concurenta în vârstă de 87 de ani...

Închide