Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc" Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei

"Românii au talent": GIM a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu după ce a emoționat cu un mesaj puternic

O nouă ediție "Românii au talent" și un nou Golden Buzz au adus emoție în casele telespectatorilor. GIM a fost concurentul care a impresionat cu povestea de viață și cu o piesă rap prin care a spus adevăruri dure și emoționante. Te invităm să urmărești momentul.
GIM la

GIM la "Românii au talent" 2021 │ FOTO: PRO TV

GIM, pe numele real Ion Mihai Ghintan, are 20 de ani și este din Timișoara. Înainte de a urca pe scenă, concurentul ne-a introdus în lumea lui, o lume mai puțin frumoasă și plină de greutăți. GIM a mărturisit că a trăit în orfelinate până la vârsta de 12 ani. Prima sa amintire este cea în care fratele său a fost adoptat. GIM a rămas în acel mediu dificil până când s-a hotărât să fugă.

A locuit pe străzi timp de trei ani. A muncit cu ziua și a avut parte de numeroase clipe dificile, dar mereu s-a simțit protejat de Dumnezeu. Deși nu a avut o viață ușoară, GIM nu a uitat să își fructifice pasiunile. A luat lecții de trombon, tobe și pian, iar în liceu s-a ocupat cu teatrul. Pe scena de la "Românii au talent", tânărul a interpretat o melodie rap ce l-a făcut pe Florin Călinescu să apese Golden Buzz.

"Bravo! Cred că ești exact pe drumul pe care îți dorești să fii. Ăsta e drumul tău. Dar orice mi-ai spune tu mie, inclusiv din versurile tale, eu am înțeles că ție-ți lipsește familia", a spus Andi Moisescu.

Plin de speranță, GIM a declarat că va avea o familie. Deși el nu a avut bunici, ar vrea ca viitorii săi copii să aibă niște bunici. Să le poată oferi iubire, sprijin și protecție.

"Mă gândeam la ce spuneai adineauri că vrei la un moment dat să îți întemeiezi o familie și copiii tăi să aibă bunici, nu? Și că tu n-ai avut bunici. Te deranjează dacă eu aș fi bunicul tău? Crezi în povestea cu peștișorul de aur?", a spus Florin Călinescu înainte să apese butonul Golden Buzz.

GIM a rămas fără cuvinte la gestul lui Florin. Șocat și extrem de fericit, concurentul a încercat să-i îmbrățișeze pe jurați, dar contextul actual nu i-a permis. Acest lucru l-a făcut pe Andi să spună:

"Știi ce mi se pare mie cu adevărat dureros în momentele astea? Asta e momentul în care el avea nevoie mai mult decât orice de o îmbrățișare și nu poți să i-o oferi. Băi, îi venea să sară aici la noi. Mi s-a rupt inima, înțelegi?"

Citește mai multe despre Alexandra DinuAndi MoisescuAndraFlorin CălinescuPavel BartosSmiley
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Gemenii Boroș i-au cucerit pe jurații de la "Românii au talent" cu interpretări la țambal și acordeon

Yustin și Yannis au venit la "Românii au talent" cu jovialitate și carismă. Băieții de 12 ani au ajuns la...

Închide