Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

"Românii au talent": Gabriel Dinu transformă fierul în adevărate opere de artă - VIDEO

Gabriel Dinu și-a demonstrat abilitățile la "Românii au talent" și a primit 4 DA. Lucrările concurentului sunt cu adevărat impresionante, iar cei patru jurați au fost uimiți de obiectele pe care Gabriel le-a adus pe scenă.
Gabriel Dinu la

Gabriel Dinu la "Românii au talent" 2021 │ FOTO: PRO TV

Înainte de a urca pe scenă, Gabriel a povestit fragmente din viața sa personală. Concurentul are 45 de ani și este din București. A renunțat la școală de la o vârstă fragedă, apoi a fugit de acasă și a început să vândă ziare. S-a reprofilat și a ales să șteargă geamuri pentru a face bani. A avut această activitate până a plecat în armată. Când s-a întors, s-a angajat ca tâmplar.

Gabriel și-a descoperit talentul de a crea obiecte artistice când a fost nevoit să improvizeze un grătar. Apoi, s-a documentat pe internet și a început să sudeze constant, lucrările sale devenind din ce în ce mai complexe. Concurentul i-a impresionat pe jurați cu un bust de femeie realizat din piulițe, un joben steampunk, o motocicletă în miniatură sau diverse modele de chitară.

"Dacă te pun pe piața internațională, devii milionar", i-a transmis Florin Călinescu concurentului.

Andi Moisescu s-a declarat fermecat de talentul lui Gabriel:

"Este senzația acestui sezon, cel puțin în economia preselecțiilor noastre de până acum. Este apariția de senzație în acest sezon. Sper măcar Premiul de Originalitate să-l câștigi".

Citește mai multe despre Alexandra DinuAndi MoisescuAndraFlorin CălinescuPavel BartosSmiley
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Remi Martin și-a creat propriul univers încununat de un Golden Buzz primit de la Smiley și Pavel - VIDEO

O nouă ediție "Românii au talent" s-a încheiat apoteotic cu un număr de acrobație. Remi Martin a impresionat publicul cu...

Închide