Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO

"Românii au talent": Gabriel Dinu transformă fierul în adevărate opere de artă - VIDEO

Gabriel Dinu și-a demonstrat abilitățile la "Românii au talent" și a primit 4 DA. Lucrările concurentului sunt cu adevărat impresionante, iar cei patru jurați au fost uimiți de obiectele pe care Gabriel le-a adus pe scenă.
Gabriel Dinu la

Gabriel Dinu la "Românii au talent" 2021 │ FOTO: PRO TV

Înainte de a urca pe scenă, Gabriel a povestit fragmente din viața sa personală. Concurentul are 45 de ani și este din București. A renunțat la școală de la o vârstă fragedă, apoi a fugit de acasă și a început să vândă ziare. S-a reprofilat și a ales să șteargă geamuri pentru a face bani. A avut această activitate până a plecat în armată. Când s-a întors, s-a angajat ca tâmplar.

Gabriel și-a descoperit talentul de a crea obiecte artistice când a fost nevoit să improvizeze un grătar. Apoi, s-a documentat pe internet și a început să sudeze constant, lucrările sale devenind din ce în ce mai complexe. Concurentul i-a impresionat pe jurați cu un bust de femeie realizat din piulițe, un joben steampunk, o motocicletă în miniatură sau diverse modele de chitară.

"Dacă te pun pe piața internațională, devii milionar", i-a transmis Florin Călinescu concurentului.

Andi Moisescu s-a declarat fermecat de talentul lui Gabriel:

"Este senzația acestui sezon, cel puțin în economia preselecțiilor noastre de până acum. Este apariția de senzație în acest sezon. Sper măcar Premiul de Originalitate să-l câștigi".

Citește mai multe despre Alexandra DinuAndi MoisescuAndraFlorin CălinescuPavel BartosSmiley
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Remi Martin și-a creat propriul univers încununat de un Golden Buzz primit de la Smiley și Pavel - VIDEO

O nouă ediție "Românii au talent" s-a încheiat apoteotic cu un număr de acrobație. Remi Martin a impresionat publicul cu...

Închide