Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

"Românii au talent" 2021: emoția transmisă de Filip Cioc i-a adus Golden Buzz

Prima seară a celui de-al 11-lea sezon "Românii au talent" s-a încheiat spectaculos. Filip Cioc i-a emoționat până la lacrimi pe jurați cu povestea și interpretarea sa. Te invităm să urmărești momentul.
Filip Cioc în prima ediție

Filip Cioc în prima ediție "Românii au talent" 2021 │ FOTO: captură YouTube / Românii au talent

La doar 10 ani, Filip a trecut deja prin numeroase necazuri. Tânărul are probleme de vedere, spunând că vede cu ochiul drept cât să se descurce. Deși a fost operat, vederea sa nu este foarte dezvoltată și are nevoie de asistență pentru a se descurca. Mai mult, colegii de școală obișnuiau să îl necăjească din cauză că poartă ochelari. Toate aceste probleme l-au făcut pe Filip să se refugieze în muzică. Concurentul a mărturisit că muzica îi alină supărarea.

În același timp, muzica este un limbaj universal și un mod prin care oamenii se simt mai conectați. Acesta este principalul motiv pentru care Filip a venit la "Românii au talent" - să aducă bucurie în sufletelor oamenilor cu vocea sa. Nici nu avea idee ce urma să se întâmple după interpretarea emoționantă a piesei "Never Enough". Florin Călinescu a fost vădit emoționat pe tot parcursul momentului. Când i-a venit rândul să-și exprime părerea, juratul a apăsat pe Golden Buzz, trimițându-l pe Filip direct în semifinale.

"Ai cântat extrem de frumos! Îți mulțumesc mult pentru momentul acesta. O să rămână în mintea și sufletul meu", a spus Alexandra Dinu.

Andra a vorbit despre alegerea muzicală - un cântec foarte greu, dar, în același timp, extrem de frumos. Artista i-a mulțumit pentru moment.

"Filip a făcut o treabă extraordinară! Momentul ăsta e mai mult decât cântec. Tu, de fapt, nu ai cântat. Tu ai trăit tot ceea ce ai avut să ne transmiți. Ai trăit tu și noi am simțit toată trăirea ta. E un lucru minunat pe care nu avem cum să-l uităm și care nu poate să treacă așa ușor pe lângă noi. Sunt momentele de care o să ne tot aducem aminte din emisiune", a spus Andi Moisescu.

"Chiar trebuie să ne aducem aminte de momentul ăsta", a spus Florin Călinescu înainte să apese butonul Golden Buzz.

Citește mai multe despre Alexandra DinuAndi MoisescuAndraFlorin CălinescuPavel BartosSmiley
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Momente de adrenalină la "Românii au talent" - italianul care s-a jucat cu "Roata Morții"

Cel de-al 11-lea sezon al show-ului "Românii au talent!" a debutat în forță, unul dintre momentele remarcabile ale primei ediții...

Închide